coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltınKripto Para Olarak 3 Ton Altın Tutan Dev Balina Keşfedildi! Peki Bu...

Kripto Para Olarak 3 Ton Altın Tutan Dev Balina Keşfedildi! Peki Bu Kim?

Arkham, dev bir kripto para balinasının zincir üzerinde 3 tondan fazla altına sahip olduğunu ortaya koydu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para takip platformu Arkham, tarafından yapılan bir açıklamaya göre, bir kripto para cüzdanı zincir üzerinde çok yüksek miktarda altın tutuyor.

Verilere göre, söz konusu kripto para cüzdanı 250 milyon doların üzerinde Tether Gold’a (XAUT) sahip. Tether Gold, dolara endeksli Tether’a benzer şekilde fiyatı altının ons fiyatına endeksli bir kripto para olarak biliniyor ve yine aynı şekilde Tether tarafından kontrol ediliyor.

Bu cüzdanın sahip olduğu zincir üstü altın miktarının fiziksel olarak 3 ton altına tekabül ettiği bildiriliyor. Tether, Tether Gold’un birebir olarak kendi merkezlerinde fiziksel altın olarak teminatlandırıldığını söylüyor.

İlgili Haber  Son Dakika: Son Günlerin En Popüler Platformlarından Biri, Kendi Altcoinini Piyasaya Süreceğini Açıkladı!

Dev kripto para cüzdanının Rhino.fi isimli bir DeFi platformuna ait olduğu bildiriliyor.

İlginç bir şekilde, küresel altın fiyatlarının geçtiğimiz aylarda olağanüstü bir yükseliş yaşamasıyla birlikte bu kripto para cüzdanındaki varlıkların değeri de artış gösterdi. Söz konusu zincir üstü altınların bu cüzdana taşındığı günden bu yana bu varlıkların değeri tam olarak 90 milyon dolar yükseliş gösterdi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları