coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerAnaliz Şirket: "Bitcoin'de Boğa Aşaması Başlamıştır" Dedi, Fiyat Hedefini Paylaştı

Analiz Şirket: “Bitcoin’de Boğa Aşaması Başlamıştır” Dedi, Fiyat Hedefini Paylaştı

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para analiz firması MarktQuant, Bitcoin’in (BTC) 11 temel teknik ve zincir içi göstergeyi entegre eden tescilli Boğa/Ayı modeline dayanarak resmi olarak tam bir yükseliş aşamasına geçtiğini belirten iyimser bir piyasa güncellemesi yayınladı.

Firmaya göre, pozitif momentum son dört gündür istikrarlı bir şekilde artıyor ve hızlanma belirtileri gösteriyor.

MarktQuant’ın analistleri Bitcoin’in orta ve uzun vadeli görünümüne güvenmeye devam ediyor ve bunu “güçlü bir şekilde yükseliş” olarak tanımlıyorlar. Adil değer modelleri ayrıca, büyük ölçüde Çin’in banka bilançolarındaki ($CNBBS) genişlemeden kaynaklanan likiditede önemli bir artışa işaret ediyor. Bu likidite akışının kısa ve orta vadede Bitcoin üzerinde yukarı yönlü baskı yaşatması bekleniyor.

İlgili Haber  Bitcoin Fiyatı Sürekli Atak Yaparken Ethereum'da Neden Ralli Görmüyoruz?

Firma ayrıca, Bitcoin fiyatının 73.500 ila 81.300 dolar arasında hedefleneceği öngörüsüyle, önemli bir short squeeze potansiyelinin de altını çizdi. Bununla birlikte MarktQuant, yol boyunca artan volatilite konusunda uyarıda bulunarak, piyasa katılımcılarını, özellikle de yüksek betalı veya kaldıraçlı vadeli işlem pozisyonları tutanları dikkatli olmaya çağırdı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları