coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBitcoin ve Ethereum (ETH) Bu Hafta Nasıl Hareket Edecek? Yükseliş Mi, Düşüş...

Bitcoin ve Ethereum (ETH) Bu Hafta Nasıl Hareket Edecek? Yükseliş Mi, Düşüş Mü? Analistler Değerlendirdi!

Analistler Bitcoin ve Ethereum'un bu hafta yatay hareket etmesini beklediklerini söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin ve Ethereum hafta sonunda güzel yükselişler yaşarken BTC 70.000 dolara ETH ise 2.800 dolara yaklaştı.

Bu yükseliş yatırımcıları heyecanlandırırken bu durum kısa sürdü. BU noktada BTC %2’lik bir düşüşle 67.000 dolara gerilerken ETH ise %3 düşüşle 2,650 dolar seviyelerine geriledi.

Bitcoin ve Ethereum liderliğinde diğer altcoinlerde de geri çekilmeler yaşanırken analistler BTC ve ETH’de henüz önemli direnç seviyelerinin aşılmaması nedeniyle yatay bir hafta olacağını tahmin ediyor.

Bu noktada Singapur merkezli kripto para şirketi QCP Capital bu hafta Bitcoin ve Ethereum’da yatay hareketler beklediklerini belirti. Bunun nedeninin ise BTC ve ETH’nin önemli direnç seviyelerini aşamaması ve kripto paralarda yükseliş için katalizör olmaması olduğunu söyledi.

Hem BTC hem de ETH’nin henüz Temmuz zirvelerini aşamadığını ancak önemli 70.000 dolar ve 2.800 dolarlık direnç seviyelerine yaklaştığını belirten analistler bu seviyelerin üzerine çıkılması durumunda perakende sektöründeki ilginin artacağını ve yükselişlerin devam edebileceğini söyledi.

Analistler son olarak Ethereum’un 2.800 doları aşması durumunda 3.000 dolara ulaşabileceğini de ekledi.

“Hem BTC hem de ETH henüz Temmuz zirvelerini aşamadı ancak önemli 70.000 ve 2800 dolarlık direnç seviyelerine yaklaşıyorlar.

Bu seviyelerin üzerine çıkılması perakende sektörünün büyük ilgisini çekebilir. ABD seçimleri sadece 15 gün uzakta ve hisse senetleri güçlü görünüyor, piyasa kesinlikle iyimser çünkü Risk Ters Dönüşleri tüm tenorlarda Çağrılar- alımlar lehine döndü.

Ancak bu hafta kripto paralar için önemli bir katalizör olmadığından, Bitcoin ve Ethereum’un daha yükseğe çıkmaya çalışırken mevcut seviyelerinin etrafından dolaşmasını bekliyoruz.

Makro veriler açısından, FED’in faiz indirimi yolunda kalıp kalmayacağı konusunda piyasanın biraz güvence arayacağı PMI verileri Perşembe (24 Ekim) günü açıklanacak.

ETH’nin hafta sonu yaşadığı sürpriz yükselişle, kesinlikle daha yüksek bir kırılmayı göz ardı edemeyiz. 2800’ün üzerinde bir kırılma, ETH’yi 3000’in üzerine çıkarabilir.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları