coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinYüzde 100 Yükselen Apecoin'de (APE) Yatırımcılar Altı Ay Sonra Bu Fiyat Seviyesini...

Yüzde 100 Yükselen Apecoin’de (APE) Yatırımcılar Altı Ay Sonra Bu Fiyat Seviyesini Hedefliyor! Daha Fazla Yükseliş Gelecek Mi?

Yatırımcılar yükseliş sonrası PowerTrade'deki APE çağrı opsiyonlarına akın ederken bazı yatırımcılar yükseliş beklentilerini temsil eden 2,2 dolardan çağrı opsiyonu satın aldı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Yuga Labs’ın ApeChain‘i piyasaya sürmesinin ardından Apecoin (APE) son iki günde neredeyse yüzde 100 artış yaşadı.

Bu yükseliş yatırımcılarını heyecanlandırırken opsiyon tüccarlarını da alım opsiyonlarına yöneldi.

İlgili Haber  Bu Popüler Altcoin Piyasadan Pozitif Ayrıştı, Yüzde 100 Yükseldi! Yükselişin Arkasında Ne Var?

Bu noktada yatırımcılar, altcoin odaklı türev borsası PowerTrade’deki APE çağrı opsiyonlarına akın ederken bazı yatırımcılar yükseliş beklentilerini temsil eden 2,2 dolardan çağrı opsiyonu satın aldı.

Coindesk’in haberine göre, PowerTrade yaptığı paylaşımda ana ağın başlatılmasının ardından APE opsiyonlarına olan açık ilgi arttığını belirtti.

Buna göre kripto türev platformu PowerTrade’deki ApeCoin (APE) opsiyonlarına olan açık ilgi tek bir günde %800’den fazla artarak 263.000’e (394.500 dolara) ulaştı.

Bu artışın, APE için kısa vadede güçlü bir yükseliş momentumuna işaret ettiği belirtildi.

Çoğu işlem, 22 ve 25 Ekim’de sona erecek opsiyonlara odaklanırken, yatırımcıların APE’nin mevcut fiyatından yaklaşık %50 daha yüksek olan 2,2 dolar gibi yüksek vadelerdeki para dışı (OTM) çağrı opsiyonlarını satın aldığı belirtildi.

Bu da APE‘nin mevcut piyasa fiyatından yaklaşık %50 üzerinde yükseliş beklenildiği anlamına geliyor.

PowerTrade ayrıca Pazartesi günü 44 altcoine bağlı opsiyonlarda 50 milyon dolarlık rekor işlem hacmi kaydettiğini belirterek EIGEN, APT, ARK ve PYTH dahil olmak üzere birkaç başka altcoine bağlı opsiyon sunmayı planladığını da açıkladı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları