coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinSolana, XRP ve Litecoin ETF'lerinin Onay Şansı Olabilir: "Ama Tek Şartla!" İki...

Solana, XRP ve Litecoin ETF’lerinin Onay Şansı Olabilir: “Ama Tek Şartla!” İki Uzman ETF Analisti Açıkladı!

ETF analistleri Kamala Harris başkanlığında Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) dışındaki kripto ETF'lerinin onaylanmasının pek olası olmadığını savundu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

SEC’in geçtiğimiz aylarda spot Bitcoin ve Ethereum ETF’lerini onaylamasının ardından ihraçcı şirketler başka kripto ETF’lerine yöneldi.

Bu noktada BTC ve ETH ETF’leri haricinde Solana (SOL), XRP ve Litecoin (LTC) için ETF başvuruları gelirken iki uzman ETF analisti Kamala Harris başkanlığında Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) dışındaki kripto ETF’lerinin onaylanmasının pek olası olmadığını tahmin etti.

Analistler, XRP ve Solana (SOL) ETF’lerinin onaylanabilmesi için Donald Trump’ın işaret ederek Trump’ın ABD başkanlık seçimlerini kazanmasının onay oranlarını önemli ölçüde artabileceğini söyledi.

Buna karşılık başkanlık seçimlerini Harris kazanırsa XRP, SOL ve LTC ETF başvurularının onay şansı olmayacak.

Bu konuda Bloomberg kıdemli ETF analisti Eric Balchunas, “İhraççı şirket kim olursa olsun, Harris kazanırsa bu gerçekleşmeyecek” dedi.

Ancak Balchunas’a göre Trump seçimi kazanırsa ve BlackRock, Bitwise, VanEck gibi dev isimler de BTC ve ETH dışındaki altcoin ETF başvuruları yaparsa daha fazla kripto ETF’i için güzel bir şans olabilir.

Sonuç olarak başka kripto ETF’leri için tek şansın Trump olduğunu belirten Balchunas ile ETF Store başkanı Nate Geraci de aynı görüşü paylaşıyor.

Geraci de “Harris yönetiminin başka spot kripto ETF’lerini onaylaması pek olası görünmüyor, en azından seçimden hemen sonra.” dedi.

Donald Trump’ın kazanma ihtimali artmaya devam ederken Polymarket verilerine göre Trump’ın kazanma şansı %64,3 ile, Harris’in kazanma şansı ise %35,6 ile fiyatlanıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları