coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinRipple CEO'su Elon Musk'ın XRP Konuşmasını Yorumladı! XRP Üzerinden Uyardı!

Ripple CEO’su Elon Musk’ın XRP Konuşmasını Yorumladı! XRP Üzerinden Uyardı!

Ripple CEO'su Brad Garlinghouse Elon Musk'ın XRP konuşmasını alıntıladı ve yorumlarda bulundu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dogecoin (DOGE) destekçisi Tesla CEO’su Elon Musk son zamanlarda ABD başkan adayı Donald Trump’ın mitinglerinde sıkça boy gösteriyor.

Bu mitinglerde konuşan Elon Musk dün ilk defa XRP‘den bahsetti. XRP hakkında sorulan bir soruya cevap veren Musk, XRP için bir destek açıklamasında bulunmazken XRP için tarafsız kalmayı tercih etti.

İlgili Haber  Dogecoin Destekçisi Elon Musk, XRP Hakkında Konuştu! Destek Açıklaması Geldi Mi?

Musk XRP için herhangi bir destek mesajı vermese de yorumları XRP topluluğunda heyecan yaşattı.

Elon Musk’ın XRP yorumları konuşulmaya devam ederken Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’dan yorum gecikmedi.

Musk’a önce XRP sorusunun sorulduğu ve ardından yanıt verdiği bir videoyu retweet eden Garlinghouse açıklamasında ABD seçmenlerinin kripto parayı, özellikle de XRP’ye önemsediğini söyledi.

XRP ve genel olarak kripto paraların niş bir konu olmadığını belirten Garlinghouse, ABD seçmenlerinin ülkede inovasyonu ve iş yaratan gerçek olumlu politikalar istediklerine dikkat çekti.

Kripto paraların birçok seçmen için temel bir konu haline geldiğini vurgulayan Ripple CEO’su kripto paraları ve blockchain teknolojisinin önemini göz ardı eden siyasi adayların, bilgili ve büyüyen seçmen tabanının desteğini kaybetme riskiyle karşı karşıya olduğunu da belirtti.

Ünlü CEO kriptonun önemine ilişkin yorumlar yaparken Ripple diplomatik bir yol izledi. Ripple Baş hukuk görevlisi Stuart Alderoty, Donald Trump’a 300.000 dolar değerinde XRP bağışlarken, Ripple kurucu ortağı Chris Larsen ise Kamala Harris’e 10 milyon dolar bağışladı. Bu noktada Larsen’in Harris’e yaptığı bağış, mevcut yönetimin kripto düzenlemesi konusunda sert olduğunu düşünen birçok XRP kullanıcısı tarafından eleştirildi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları