coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBernstein, Bitcoin'de 2025 Sonu İçin Fiyat Tahminini Açıkladı! "Düşük Bile Olabilir!"

Bernstein, Bitcoin’de 2025 Sonu İçin Fiyat Tahminini Açıkladı! “Düşük Bile Olabilir!”

Bernstein, Bitcoin fiyatının 2025'in sonuna kadar 200.000 dolara ulaşabileceğini söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin Pazartesi günü erken saatlerde 69.500 dolara çıktı ancak buradan yediği retle 66.000 dolar seviyelerine geriledi. Yatırımcılar bu gerilemeden tedirgin olurken analistler bunun geçici bir düzeltme olduğunu ve yükselişin uzun vadede devam edeceğini belirtiyor.

Bu noktada Bernstein de Bitcoin’de uzun vadede yükselişin devam edeceğini belirterek Bitcoin’in 2025 yılı sonunda 200 bin dolara ulaşabileceğini söyledi.

The Block’un haberine göre Bernstein, BTC fiyatının 2025’in sonuna kadar 200.000 dolara ulaşabileceğini ve bu hedefin BTC için muhafazakar bir tahmin olacağını belirtti.

Bernstein dijital varlıklar lideri Gautam Chhugani Çarşamba günü müşterilerine gönderdiği bir notta şunları yazdı:

“Bitcoin bu döngüde (2025 sonu) 200.000 dolara çıkacak. Ayrıca fiyat tahmini için oldukça muhafazakar davranıyoruz.”

Ayrıca Bitcoin’e şüpheyle yaklaşanlara da seslenen FGautam Chhugani, şüphecileri ABD’de rekor seviyede borç seviyelerinin olduğu bir dönemde BTC’nin arzının sınırlı olmasını ve enflasyon karşısında bir değer deposu olarak durumunu yeniden değerlendirmeye çağırdı.

Analist “Eğer bir Bitcoin şüphecisiyseniz… belki de sınırlı arzlı ve bir değer deposu olan BitcoinABD borcunun yeni rekorlara ulaştığı (şu anda 35 trilyon dolar) ve enflasyon tehditlerinin hala var olduğu bir dünyada o kadar da kötü bir şey değildir. Burada altını seviyorsanız, bitcoin’i daha da çok sevmelisiniz” dedi.

Chhugani ayrıca doğrudan Bitcoin’e maruz kalmak istemeyen yani dolaylı yatırım yapmak isteyen yatırımcıların, dolaylı maruziyet için alternatif olarak MicroStrategy hissesini ve Riot Platforms ve Core Scientific gibi Bitcoin madenciliği hisselerini kripto hizmetlerini genişletmeye devam eden Robinhood hisselerini önerdi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları