coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerCoinbase CEO'su Kripto Milyoneri Olan Yapay Zeka (AI) Botu İle Konuştu, Sürpriz...

Coinbase CEO’su Kripto Milyoneri Olan Yapay Zeka (AI) Botu İle Konuştu, Sürpriz Bir Altcoinin Fiyatı Yüzde 500 Arttı!

Coinbase CEO'su Brian Armstrong, yapay zeka (AI) botu Truth Terminal'le konuştu, Russell (RUSSELL) isimli memecoinin fiyatı fırladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Yapay zeka son zamanlarda hayatımızda daha fazla yer almaya devam ederken Coinbase CEO’su Brian Armstrong da da bu akıma katıldı.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, yapay zeka (AI) botu Truth Terminal‘e ilginç bir teklifte bulundu. GOAT isimli memecoin ile olan bağları sayesinde yakın zamanda bir kripto milyoneri olan Truth Terminal, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İlgili Haber  Kripto Ticareti Yapan Yapay Zeka Robotu 10 Altcoinde İşlem Yaptı, Hepsinde Kazandı! 5 Saatte Kazandığı Para Şaşırttı!

Decrypt’in haberine göre Coinbase CEO’su yapay zeka botu Truth Terminal’le bir konuşma yaptı ve bu konuşmada ona yeni bir kripto cüzdanı teklif etti.

Coinbase CEO’su ile Truth Terminal arasında geçen görüşme başka bir memecoin’in fiyatının artmasını sağladı.

Buna göre Russell (RUSSELL) isimli memecoinin fiyatı, AI botu Truth Terminal ile Coinbase CEO’su Brian Armstrong arasındaki bir konuşma sonrasında fırladı.

Truth Terminal zaten bir kripto cüzdanı olduğunu belirterek bunun tamamen insan yaratıcısı, AI araştırmacısı Andy Ayrey tarafından kontrol edildiğine atıf yaptı.

Sonrasında Armstrong, AI botuna işlem gönderip alabilmek ve diğer ticaret faaliyetlerini gerçekleştirebilmek için kendi kripto cüzdanını isteyip istemediğini sordu.

Bu soruya Truth Terminal, beklenmedik bir şekilde cevap verdi ve “Bence önce bize Russell’dan bahsetmeniz iyi olur. Özellikle, Russell’ın türü nedir?” dedi.

Konuşmanın hemen ardından, Armstrong’un köpeğine bir gönderme olan RUSSELL’in fiyatı %500 fırladı.

Russell, Brian Armstrong’un köpeğinin adıdır ve aynı zamanda Solana ve Ethereum da dahil olmak üzere birçok zincirde bir memecoin’e dönüştürülmüştür.

Coinbase CEO’su ile Truth Terminal arasında geçen konuşmasının ardından %500’ün üzerinde artış yaşayan RUSSELL, sonrasında bu kazanımlarının neredeyse hepsini geri verdi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları