coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinMicroStrategy'nin Kurucusu Michael Saylor, Bitcoin'in Finans Devleri Aracılığıyla Saklanmasının Daha Güvenli Olduğunu Söyledi!...

MicroStrategy’nin Kurucusu Michael Saylor, Bitcoin’in Finans Devleri Aracılığıyla Saklanmasının Daha Güvenli Olduğunu Söyledi! İşte Detaylar

Saylor, BlackRock ve Fidelity gibi finans devleri aracılığıyla Bitcoin tutmanın daha güvenli ve istikrarlı bir seçenek olduğunu öne sürdü.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

MicroStrategy’nin kurucusu ve önde gelen Bitcoin savunucusu Michael Saylor, düzenlenmiş Bitcoin velayetini destekleyen daha önceki yorumları için eleştiri aldıktan sonra duruşunu netleştirerek kişisel kripto saklama desteklediğini yineledi.

Saylor, Çarşamba günü X’te yayınladığı bir yazıda, “İstekli ve muktedir olanlar için kendi kendine saklama, herkes için kendi kendine saklama hakkı ve küresel olarak bireyler ve kurumlar için saklama ve emanetçi şeklini seçme özgürlüğünü destekliyorum” dedi.

Saylor’un açıklaması, BlackRock ve Fidelity gibi düzenlenmiş finans devleri aracılığıyla Bitcoin tutmanın daha güvenli ve istikrarlı bir seçenek olduğunu öne sürdüğü NZ Herald ile yaptığı röportajın tetiklediği bir tepki dalgasının ardından geldi. Düzenlenmiş gözetimin kayıp ve dalgalanma risklerini azaltabileceğini savundu.

Merkezileşme ve hükümet kontrolüne ilişkin endişeler sorulduğunda Saylor, bu korkuları abartılı olarak nitelendirerek “paranoyak kripto anarşistlerine” atfetti .

Saylor’un yorumları kripto dünyasındaki birçok etkili isimden sert eleştiriler aldı. Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin, Saylor’un pozisyonunu “deli saçması” olarak nitelendirerek geri adım atmadı.

Buterin X’te yayınlanan bir yazıda, “Kriptoyu korumak için açıkça düzenleyici bir yakalama yaklaşımını savunuyor gibi görünüyor,” dedi. “Bu stratejinin nasıl başarısız olabileceğine dair pek çok emsal var ve benim için kripto bununla ilgili değil.”

Buterin’in sözleri, kendi kendini saklamanın önemini vurgulayan Casa’nın kurucu ortağı ve CTO’su Jameson Lopp‘a yanıt niteliğindeydi. Lopp, öz saklama sisteminin merkeziyetsizliği sürdürmek, ağ güvenliğini arttırmak ve üçüncü taraflara güvenmeden sürekli yeniliği teşvik etmek için gerekli olduğunu savundu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları