coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerTether, ABD'li Yetkililer Tarafından Soruşturulduğu İddiasına Yanıt Verdi!

Tether, ABD’li Yetkililer Tarafından Soruşturulduğu İddiasına Yanıt Verdi!

Tether, yayınladığı resmi blog yazısında, ABD'li yetkililer tarafından soruşturulduğuna dair iddialara yanıt verdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Tether, Wall Street Journal (WSJ) tarafından yayınlanan ve şirketin ABD federal makamları tarafından soruşturma altında olduğunu ve Hazine Bakanlığı’nın potansiyel yaptırımlarıyla karşılaşabileceğini iddia eden iddialara güçlü bir yanıt verdi. Tether yaptığı açıklamada raporu eleştirerek “son derece sorumsuzca” ve “saf spekülasyonlara” dayalı olarak nitelendirdi.

Tether, “WSJ’nin, hiçbir yetkili bu söylentileri doğrulamak için kayıtlara geçmemişken ve hiçbir kaynak belirtilmemişken, bu kadar kesin bir şekilde pervasız iddialar içeren makaleler yazması çılgınca sorumsuzluktur” dedi. Şirket, faaliyetlerine ilişkin “bu tür soruşturmalar hakkında hiçbir bilgisi olmadığını” söyledi.

İlgili Haber  SEC'i Hackleyerek Sahte Bitcoin ETF Haberi Paylaşan Hacker'ın Akıbetinde Gelişme Var

Şirketin açıklamasında ayrıca, şirketin stablecoin ve diğer kripto paraların kötüye kullanımıyla mücadele etmek için emniyet teşkilatıyla birlikte çalışma konusundaki proaktif duruşu öne çıkarıldı. Şirket, “Makale ayrıca, Tether’ın Tether ve diğer kripto paraları kötüye kullanmak isteyen kötü niyetli kişileri çökertmek için emniyet güçleriyle yaptığı iyi belgelenmiş ve kapsamlı anlaşmaları dikkatsizce görmezden geliyor” diye ekledi.

Şirket geçmişte, özellikle rezerv desteği ve kripto piyasası dinamiklerine katılımı konusunda eleştiri ve düzenleyici sorularla karşı karşıya kalmıştı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları