coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerRipple CEO'sundan Yeni Açıklamalar: "Önümüzdeki 12 ila 18 Ay İçin..."

Ripple CEO’sundan Yeni Açıklamalar: “Önümüzdeki 12 ila 18 Ay İçin…”

Ripple CEO'su Brad Garlinghouse, yaptığı açıklamasında XRP'nin geleceği hakkında konuştu. İşte detaylar.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, gazeteci Eleanor Terrett ile yaptığı son görüşmede ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve kripto endüstrisi ile devam eden yasal mücadeleleri hakkındaki temel endişeleri ele aldı.

Görüşmede SEC’in Menkul Kıymetler Yasası kapsamında bir yatırım sözleşmesinin tanımına ilişkin çapraz temyiz başvurusu ve bunun sektöre etkileri üzerinde duruldu.

Garlinghouse, yatırımcı Anthony Pompliano’nun “Eğer kripto paralar bir yatırım sözleşmesi olarak kabul edilirse, bu Coinbase ve diğerleri gibi insanların platformlarında yatırım sözleşmelerine izin verdikleri sınıflandırmayı değiştirir mi?” sorusuna yanıt verdi.

“SEC bu noktada üstün gelirse, bu endüstri için berbat bir durum olur. Sadece daha fazlasını denizaşırı ülkelere iter” diye uyaran Garlinghouse, düzenleyici sonuçların kripto inovasyonunu ABD limanlarından uzaklaştırma potansiyelinden söz etti.

Pompliano ayrıca Garlinghouse’a SEC Başkanı Gary Gensler veya kurumun kripto para ortamındaki rolü hakkında olumlu bir şey sunması için ısrar etti. Garlinghouse’un yanıtı dikkat çekiciydi: “Yeni bir SEC başkanı olacak.”

İlgili Haber  Son Dakika: Coinbase, Bir Altcoini Delist Etme Kararı Aldı!

Tartışma, Pompliano’nun SEC’in Coinbase IPO’sunu ve Bitcoin ETF’lerini onaylamasını gündeme getirmesiyle devam etti ve bunu kurumun kripto endüstrisine yönelik aksi yöndeki düşmanca yaklaşımıyla karşılaştırdı. Garlinghouse eleştirilerinde geri adım atmadı: “ETF’yi bağırıp çağırarak onayladılar. Mahkemeye sürüklendiler. Bunu yapmaya zorlandılar ve Bitcoin ETF’lerini onayladıkları için övgü alıyorlarsa, bu saçmalıktır.”

Düzenleyici güçlüklere rağmen Garlinghouse, Ripple’ın önümüzdeki 12 ila 18 ay içindeki büyümesiyle ilgili iyimser olduğunu ifade etti. Dünyanın en büyük bankalarından bazılarıyla görüşmelerin yapıldığı Ripple’ın son Swell etkinliğinden sonra kurumsal ilginin arttığını belirtti.

Garlinghouse, “Ve bu sadece Ripple’ın ödeme akışlarıyla ilgili değil” dedi ve ekledi: “Şu anda saklama işindeyiz, hatta stabilcoin işine de giriyoruz. İyimser olmak için çok neden var.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları