coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBu Hafta En Büyük Altcoinlerde Yalnızca Dört Tanesi Getirilerde Yeşildi! Önümüzdeki Hafta...

Bu Hafta En Büyük Altcoinlerde Yalnızca Dört Tanesi Getirilerde Yeşildi! Önümüzdeki Hafta Yükseliş Gelebilir Mi? Analistler Açıkladı

Kripto para analiz şirketine göre bu hafta yalnızca dört büyük altcoin hafta boyunca bir yükseliş ivmesi kazandı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para analiz şirketi Santiment, yaptığı açıklamasında bu hafta getirileriyle öne çıkan dört altcoini paylaştı.

Bitcoin fiyatı beklentilerin altında bir performans gösterirken, Solana (SOL), Jito (JTO), Jupiter (JUP) ve Cosmos (ATOM) yeşil bölgede bulunan az sayıda büyük kripto parayı oluşturdular.

Buna ek olarak analistlere göre veriler, Bitcoin’in bekleneni veremediği bir ortamda memecoinlerin son zamanlarda daha fazla ilgi görmeye başladığını ortaya koyuyor.

Santiment analistleri ayrıca, hafta sonunun ardından gelecek yeni hafta için genel piyasa tahminlerini de paylaştı. Analistlere göre, piyasanın hayal kırıklığı oluşturan son performansının hafta sonu da devam edeceği varsayılırsa duyarlılık piyasanın ihtiyaç duyduğu FUD tarafına kayabilir ve bu da önümüzdeki hafta bir piyasa yükselişini ima edebilir.

Diğer taraftan dünyanın en büyük altcoini Ethereum hakkında da konuşan analistler, ETH’yi şöyle değerlendirdi:

“Ethereum’un balina aktivitesi 6 haftanın en yüksek seviyesine çıkarken fiyatı Cuma günü 2.380 bin dolara kadar geriledi. Tarihsel olarak bu, yüksek sermayeli kilit sahiplerden gelen birikimin bir işareti. Bunun fiyatların sıçraması üzerinde hemen bir etkisi olacağının garantisi olmasa da cesaret verici.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları