coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerEfsanevi Analist il Capo Uyardı: "Altcoin Sezonu Başlamadan Önce Son Bir..."

Efsanevi Analist il Capo Uyardı: “Altcoin Sezonu Başlamadan Önce Son Bir…”

Kripto para analisti il Capo of Crypto, yaptığı açıklamasında altcoin sezonunun başlaması hakkında konuştu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para dünyasının en tanınan analistlerinden biri olan il Capo of Crypto, yaptığı açıklamasında piyasadaki son durumu değerlendirdi.

Analiste göre, ABD Seçimleri’nden önce kripto para piyasasında bir “siyah kuğu” olayını tetikleyebilecek birkaç adet faktör bulunuyor. Analiste göre seçimlerden önce bu tür bir olay yaşanması durumunda altcoinler ortalama olarak %35 kadar düşüş yaşayabilir. Bu düşüş, büyük piyasa değerli kripto paralarda %25 ila %35, küçük piyasa değerli kripto paralarda ise %40 ila %60 arasındaki şiddetlerde hissedilebilir.

İlgili Haber  App Store'da Sahte Kripto Para Uygulaması Alarmı! En Çok İndirilenlere Girdi!

Bu kadar karamsar bir senaryoya rağmen analist, kripto para takipçileri için olumlu bazı görüşlerini de bildirdi.

Analiste göre bu tür bir düşüş senaryosu kripto paralar için gerçek bir altcoin sezonunun başlamasından önce son gerileme olarak kayda geçebilir. Analist, böyle bir düşüş senaryosunun yaşanması durumunda hazır olunması ve korkulmaması gerektiğini söyledi.

Bir dönem en ayı lehine düşünen kripto para analistlerinden biri olan il Capo, son boğa rallisinin ardından bu görüşlerinden vazgeçmiş ve çeşitli altcoinlere yatırım yaptığını açıklamıştı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları