coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinSatoshi Nakamoto Olduğu İddia Edilen Peter Todd, "Saklanıyor" İddialarına Yanıt Verdi

Satoshi Nakamoto Olduğu İddia Edilen Peter Todd, “Saklanıyor” İddialarına Yanıt Verdi

HBO belgeseli tarafından Satoshi Nakamoto olduğu iddia edilen Peter Todd, saklandığı iddilarına yanıt verdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kısa bir süre önce yayınlanan HBO belgeselinde Bitcoin kurucusu Satoshi Nakamoto olduğu iddia edilen ve belgeselin yayınlanmasının ardından güvenliğinden endişe ettiği için toplumsal hayattan kendisini tamamen soyutladığı ve saklandığı iddia edilen Peter Todd’dan açıklama geldi.

Todd, saklandığı yönündeki iddiaları yalanladı.

Todd, “Bazı güvenlik önlemleri aldım,” dedi ve ekledi: “Ancak tam olarak ne yaptığımı kamuya açıklamak iyi bir fikir değil. En iyisi kötü adamların kafa yormasını sağlamak.”

Todd, buna ek olarak kısa bir süre önce katıldığı bir BTC etkinliğini de saklanmadığını kanıtlamak için paylaştı.

Todd güvenlik önlemleri aldığını kabul etmekle birlikte, aksini öne süren bir Wired makalesi ile çelişerek saklanmadığını açıkça belirtti. İsviçre’nin Lugano kentinde Satoshi Nakamoto’nun onuruna bir heykelin açıldığı Bitcoin konferansına katıldı ve önümüzdeki haftalarda dünya çapında beş etkinlikte daha konuşmayı planlıyor.

İlgili Haber  Ünlü Balina, Son Yaptığı Kripto Para İşlemlerinde 55 Milyon Dolar Zarar Etti! İşte Başarısızlığın Hikayesi

Medyanın ilgisine ve HBO’nun Money Electric: The Bitcoin Mystery adlı belgeselindeki iddialara rağmen Todd, belgeseli izlemiş olabilecek herhangi biri tarafından henüz tanınmadığını ya da kendisine ulaşılmadığını paylaştı. Bunu gazetecilerle sesli ve görüntülü röportaj yapmaktan kaçınma kararına bağladı.

Suçlamalar, Money Electric yönetmeni Cullen Hoback’ın Todd’u Nakamoto’ya bağlayan birkaç ikinci derece kanıta işaret etmesinin ardından güç kazandı. Hoback, yazı tarzlarındaki benzerlikleri ve Todd’un dijital para birimiyle yaptığı erken deneyleri şüpheli faktörler olarak gösterdi. Ayrıca Hoback, Todd tarafından yazılan bir blog yazısının yanlışlıkla Nakamoto tarafından kullanılması gerektiğini savunduğu yanlış hesap altında yapıldığını iddia etti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları