coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerDonald Trump ABD Başkanı Olursa Dogecoin, SHIB, PEPE ve FLOKI Nasıl Etkilenecek?...

Donald Trump ABD Başkanı Olursa Dogecoin, SHIB, PEPE ve FLOKI Nasıl Etkilenecek? Analistler Tartıştı

Kripto para dostu görünen aday Donald Trump ABD Başkanı seçilirse memecoinler bu olaydan nasıl etkilenecek?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para piyasasındaki memecoin dalgasıyla ilgili süregelen tartışma, Castle Island Ventures ortağı Nic Carter’ın bu dijital varlıkların kısmen ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kısıtlayıcı düzenleyici ortamına bir tepki olduğunu öne sürmesiyle ilginç bir hal aldı.

Carter, bir Trump zaferinin ardından gelecek kripto para regülasyon hafiflemesinin memecoinleri olumsuz etkileyeceğini savunuyor.

Bununla birlikte, önde gelen kripto para influencer’ları Cobie ve Murad, farklı faktörleri gündeme getirdiler.

Öte yandan Cobie, SEC’in memecoinler üzerindeki etkisinin asgari düzeyde olduğunu savunarak daha keskin bir tavır aldı. Çoğu yatırımcı için, mevcut kaynak oluşturma modelleri nedeniyle erken aşamadaki memecoin olmayan coinleri temin etmenin neredeyse imkansız olduğuna dikkat çekti. Cobie, SEC’in merkeziyetsiz token projeleri için muafiyetler getirerek daha adil ve uyumlu kitlesel fonlama fırsatları sunması çağrısında bulundu.

İlgili Haber  Batık Şirket FTX, Kripto Para Piyasasını Canlandırabilecek Geri Ödemeler Konusunda Yeni Bir Zafer Daha Kazandı!

Tartışmaya bir başka boyut daha ekleyen memecoin influencer’ı Murad, özellikle SEC düzenlemeleri bağlamında siyasetin memecoin patlamasının arkasındaki ana itici güç olmadığını iddia etti. Bunun yerine, popülerliklerini daha geniş sosyo-ekonomik eğilimlere, özellikle de küresel para arzının sürekli genişlemesine bağladı.

Murad, “Memecoin alıcılarının %99’u siyaseti umursamıyor” dedi. Murad, bu yatırımcıların geleneksel temeller ya da nakit akışlarından ziyade büyük fiyat kazançları potansiyelinden etkilendiğine inanıyor. Murad ayrıca, protokol gelirlerini yakalayan ve dağıtan mekanizmalar olan ücret anahtarlarını açmanın kripto traderlarının motivasyonlarıyla uyumlu olduğu fikrini de reddetti. Ona göre, altcoinleri hisse senetlerine daha çok benzetme girişimleri toplulukta yankı bulmayacak.

“Herkes kriptoya parabolik kazançlar bulmak için geliyor” diyen Murad, küresel para arzı arttıkça, dikkat çekmenin geleneksel temellerden daha değerli hale geleceğini savundu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları