coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinWilly Woo'dan Altcoin Yatırımcılarına Kötü Haber! Ralli Başlamayacak Mı?

Willy Woo’dan Altcoin Yatırımcılarına Kötü Haber! Ralli Başlamayacak Mı?

Tecrübeli analist Willy Woo, her döngüde altcoin yükselişlerinin zayıflayacağını söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) yıl içerisinde muazzam performans sergilerken altcoinler bir türlü beklenen performansı sergileyemiyor.

Yatırımcılar altcoinlerin ne zaman patlama yaşayacağını merak ederken tecrübeli analist, Willy Woo, kripto piyasası olgunlaştıkça altcoin yükselişlerinin zayıflayacağını söyledi.

X hesabından altcoin sezonu için değerlendirme de bulunan Willy Woo, X gönderisinde altcoin rallilerinin her döngüde daha az patlayıcı hale geleceğini belirtti.

Mevcut döngünün öncekilerden farklı olduğunu söyleyen Woo, bu döngünün odak noktasının merkezi olmayan finans (DeFi) gibi yeniliklerden uzaklaşıp memecoinlere kaydığını ifade etti.

Bu durumun yanlış bir adım olduğunu savunan Woo, altcoin rallilerinin olacağını ancak öncekiler kadar coşkulu olmayacağını söyledi.

“Altcoin sezonları olmayacağını söylemiyorum. Yatırımcılar daha yüksek riskli getirilerin peşinde koşarken altcoin sezonları devam edecek.

Bitcoin’in ardından orta ve düşük piyasa değerli kripto para birimleri kesinlikle yükselecek. Ancak bazı orta ve düşük sermayeli altcoinler Bitcoin rallilerinin ardından hala fiyat dalgalanmaları yaşayabilirler.

Sadece altcoin sezonları her döngüde daha zayıf olacak.”

Yatırımcıları uzun süreli HODL konusunda da uyaran analist altcoin piyasasında uzun vadeli pozisyonlar almanın riskli olduğunu belirterek, yalnızca çok ve etkili bilgiye sahip olan kişilerin HODL yapması gerektiğini savundu.

Bu noktada altcoin piyasasını kumarhaneye benzeten Woo, “Elbette altcoin ticareti yapın. Ancak çok bilgili ve etkili bir içeriden biri değilseniz, asla elinizde tutmayın çünkü altcoinler, kumarhane gibi içeriden birinin oyunudur ve sonunda yine kazananlar kazanır.” dedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

 

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları