coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBinance’te Listeli Altcoinde Staking Krizi! Fiyat Düştü, Ekipten Açıklama Geldi!

Binance’te Listeli Altcoinde Staking Krizi! Fiyat Düştü, Ekipten Açıklama Geldi!

Ethena Labs'ın, son staking etkinliklerinden birine 180 milyon Ethena (ENA) token'ı kullanarak katıldığı iddia edildi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Stablecoin USDe ihraççısı Ethena Labs, haksız staking iddialarıyla gündeme geldi. Bu noktada Ethereum tabanlı sentetik dolar protokolü Ethena Labs’ın, son staking etkinliklerinden birine 180 milyon Ethena (ENA) token’ı kullanarak katıldığı iddia edildi.

Kripto para araştırmacısı Nomad, yaptığı paylaşımda Ethena ekibinin, 3. Sezon çiftçilik etkinliğinde 180 milyon ENA tokeni ile katıldığını ve toplam stake edilen ENA’nın (SENA) %25’ine sahip olduğunu iddia etti.

Nomad, Ethena Labs ekibinin etik değerleri ihlal ettiğini belirtirken, bu hareketin özellikle stakinge katılan meşru katılımcıların ödüllerini önemli ölçüde azaltacağını söyledi ve katılımcıları uyardı.

Ethena Labs (ENA) bu iddiaları yalanlayarak ekibin ödüller kazanmak için sENA olarak stake edilmediğini söyledi.

X hesabından da paylaşım yapan Ethena Labs ekibi şunları yazdı:

“Yatırımcıların veya Ethena ekibinin kilitli token’ları kullanarak sENA üzerinden Ethereal ödülleri kazanıp kazanmadığına dair Discord ve X’te dolaşan soruların farkındayız.

Topluluğumuza, Ethereal dahil olmak üzere hiçbir ödül kazandıran kilitli takım veya yatırımcı token’ının kesinlikle sENA olarak stake edilmediğini kesin bir şekilde- söylemek isteriz.

Söz konusu cüzdanlardan gönderilen tüm ENA’lar, orijinal token dağıtım blog yazısında belirtilen kesin hak kazanma programına göre açıldı.”

Ethena, geleneksel bankacılık sistemi altyapısına bağlı olmayan, kripto paraya özgü bir çözüm sunacak olan Ethereum üzerine kurulu sentetik bir dolar protokolüdür.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

 

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları