coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizÜnlü Analistten Bitcoin Tahmini: 2020'nin Dip Noktası ve Beklenen Seviyeler Neler?

Ünlü Analistten Bitcoin Tahmini: 2020’nin Dip Noktası ve Beklenen Seviyeler Neler?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ünlü analist Selcoin, yaptığı isabetli tahminleri ve erken dönemden beri Bitcoin’e olan ilgisi ve yatırımı ile gündeme gelen isimlerden. Her fırsatta yatırımcılara verdiği faydalı bilgilerle ön plana çıkan ünlü isim yeni yayınladığı videosunda Bitcoin hakkında tahminde bulundu.

Bitcoin’in 2020 yılındaki dip noktası nedir? Piyasaya boğa geldi mi? Güncel direnç ve destek seviyelerini nedir? gibi birçok soruya yanıt verdiği videodan satır başlıkları şu şekilde:

Halving Nasıl Etki Edecek?

Bitcoin’de halving fiyatlanmasının yavaş yavaş başladığını ifade eden Selcoin, nisan ayına kadar bir yükseliş trendi beklediğini ifade etti. Son dönemde Bitcoin’in altın ve gümüş gibi varlıklar ile paralel şekilde hareketlendiğine değinen ünlü analist, bu paralel hareketlenmenin son birkaç yıldır görüldüğünü ifade etti.

Bu son yükselişlerde FOMO etkisi ile artışların tetiklendiğini ifade eden Selcoin, 9000 – 9600 dolar aralığının önemli olduğuna dikkat çekti.

Halving Dönemi ve Sonrası Ne Olacak?

Mayın ayında olacak halving anında Bitcoin’in yükseliği fiyat seviyesine göre yüzde 40’lara varan bir gerilemenin olacağını düşünen ünlü isim, Bitcoin’de oluşacak kar satışı nedeniyle altcoinlerde mini bir boğanın bu dönemde başlayabileceğine değindi. Ayrıca Bitcoin’in tam anlamıyla yükselmeden ve yükselişe doymadan altcoinlerde bir boğanın başlamayacağını ifade eden Selcoin, nihayetinde altcoinlerin yükselmesi için BTC’den altcoinlere para akışının olması gerekmektedir, dedi.

Yakın Vadede Ne Bekleniyor?

Yakın vadede BTC için 9000 – 9600 dolar seviyesinin önemli olduğunu ifade eden Selcoin, bu seviyelere yükselmede olmadan 8450 dolar seviyesinin test edilebileceğini ifade etti. Ayrıca eğer bu seviyenin altına düşülürse 7550 ila 7650 dolar seviyelerinin test edilebileceği söyledi.

Öte yandan Selcoin logaritmik ölçekteki plana göre Bitcoin’in 2020’deki en düşük seviyesinin 5200 dolar olarak belirlendiğini ifade etti.

Yatırımcılara Tavsiyeler

Son olarak yatırımcılara tavsiyelerde bulunan ünlü isim, panik alış ve satış yapılmaması gerektiğinin altını çizerek yükselen bir varlık görünce fırsatı kaybetme korkusu ile alış yapılmaması gerektiğini ve daima önceden hedef belirleyerek ve destek seviyeleri baz alınarak yatırım yapılması gerektiğini ifade etti.

Daha birçok konunun bahsedildiği videonun tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz:

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları