coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriEthereumEthereum Yüzde 8 Yükselerek 348 Dolara Ulaştı

Ethereum Yüzde 8 Yükselerek 348 Dolara Ulaştı

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ethereum fiyatında yeni gelişmeler yaşanıyor. 24 saatlik verilere bakıldığında gün içerisinde %8 oranından daha fazla değer kazanan Ethereum, özellikle kritik eşik olarak görülen 353 doları geçememiş olmasına rağmen 348 dolara ulaşmış durumda. Çok sayıda yatırımcının bu dönemde alım yerine satışları değerlendirdiği bilinirken, bu yükselişin ise alımların artıp satışların azalması sonucu mümkün olduğu bilinmekte.

Milyonlarca aktif Ethereum yatırımcısının özellikle de bu dönemde beklentilerinin yükseliş yerine düşüş olduğundan söz edilirken, analistler 240 dolara kadar düşüşe hazır olunmasını, bir büyük düşüşün daha yaşanmasına çok daha sıcak baktıklarını belirtmekteler.

348 dolara yükselen fiyat bu dakikalarda 346 dolardan kendisine yeni alıcılar ararken, özellikle de daha büyük oranlarda yükseliş olup olmayacağı merak konusu durumda.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları