coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinRipple (XRP) Davası İle İlgili Yeni Gelişme: Avukatlar Belli Oldu

Ripple (XRP) Davası İle İlgili Yeni Gelişme: Avukatlar Belli Oldu

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından Ripple’a açılan dava, kripto para sektöründe büyük bir depreme neden oldu. Birçok borsa XRP’yi delist ederken analistler bunun sadece XRP değil bütün kripto para sektörüne yönelik bir dava olabileceğini vurgulamaya başladı.

Ripple, İşi Sağlama Alıyor!

XRP’nin menkul kıymet olduğu iddiası ve bunun devamında diğer kripto paraların peşine düşülüp düşülmeyeceği ise bu davanın sonucunda belli olacak. 22 Şubat tarihinde görülecek olan davanın ilk duruşmasında hangi tarafı kimlerin temsil edeceği ise belli oldu.

Ripple’ı toplamda 13 avukat savunacakken Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ve Ripple kurucu ortağı Chris Larsen’in de ayrı avukatlarla sahada olacağı görüldü. Brad Garlinghouse ve Chris Larsen’i de 4’er avukat temsil edecek.

Öte yandan ABD’nin finansal regülatörünü ise Dugan Williams Edward Bliss, Jorge Gerardo Tenreiro ve son olarak Richard R. Best temsil edecek. İlgili gönderinin altındaki yorumlara bakıldığında ise Ripple’ın tam anlamıyla “ordu tuttuğu” ve bu davayı kaybetmemek için elinden geleni yaptığının vurgulandığı görülüyor.

Aslında Ripple son günlerde birden çok iyi haber aldı. Uphold kirpto para borsasının XRP’yi delist etmeyeceği ve davanın gidişatını bekleyeceği haberinden sonra bir başka borsa daha buna katıldı. GateHub, aynı Uphold gibi XRP’yi delist etmeyip beklemeyi seçeceğini belirtti. Bütün bu gelişmeler XRP yatırımcıları tarafından olumlu karşılandı

İlgili Haber  GateHub'dan XRP'ye Destek! "Ripple Kapansa da XRP İşlemleri Devam Eder"
300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları