coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoin50.000 Dolarda Yanılmayan Ünlü CEO'dan Yeni Bitcoin (BTC) Tahmini ve DOGE Eleştirisi

50.000 Dolarda Yanılmayan Ünlü CEO’dan Yeni Bitcoin (BTC) Tahmini ve DOGE Eleştirisi

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC); 64.000 dolar seviyesine ulaştıktan sonra neredeyse 3 haftadır 60.000 doların altından işlem görüyor. Birçok yatırımcının gözü BTC’den altcoinlere kaysa da ünlü bir CEO bunun geçici olduğunu düşünmekte.

Mark Yusko: Bitcoin 250.000 Doları Görecek

Morgan Creek Capital’in başarılı CEO’su Mark Yusko, Bitcoin fiyatının altını tahtından ederek 250.000 dolar seviyesine kadar çıkabileceğini düşünmekte. Yusko, CNBC’ye verdiği son demeçte 250.000 doların 5 yılda BTC için oldukça olası bir hedef olduğunu belirtti. Bitcoin’in şimdiden dijital altın olarak görüldüğünü belirten Yusko, bunun 4 trilyon dolarlık piyasa değerine ulaşmasının da mümkün olduğunu vurguladı.

Altının piyasa değeri 8 trilyon doların üzerinde olsa da Yusko’ya göre bunun parasal değeri 4 trilyon dolar seviyesinde. Ünlü CEO bu sebeple BTC’nin 1 trilyon dolar rekorunu 4 trilyon dolara kadar çıkartabileceğini düşünüyor. Birçok yatırımcının BTC’yi küçümsediğini düşünen Yusko, bunun dünyanın bir numaralı varlığı olabileceğini de vurguladı.

Trading Nation programına çıkan CEO, internetin para birimi olan Bitcoin’in bunu yakında geleneksel piyasalara da kanıtlayacağını belirtti. Bitcoin’in yanı sıra Ethereum’un da internetin para birimi olmaktan çok internetin altyapısı gibi görev alacağını ifade eden CEO, iki kripto paranın da daha yolun başında olduğunu belirtti.

Yusko son olarak Dogecoin çılgınlığına da değindi ve bunun gerçek anlamda şaka kripto para birimi olduğunu belirtti. Yusko’ya göre DOGE tamamen işe yaramaz ve hiçbir gerçek değere sahip değil.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

35 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

35 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Omen

Hangi kripto paranın karşılığı var ki dogenin olsun. Sonuçta bir haberle iflas ediyorsun, bir haberle de zengin oluyorsun. Borsamız da spekülasyonla yükselip düşüyor artık. Büyük para babaları x coine yatırım yapacağız dediklerinde, bir ekonomiste para verir şu x coine olumsuz yorum yap der fiyatını düşürür ve büyük alım yaptıklarında bir süre sonra tekrar bir haberle yükseltip satış koyarlar. Aylardır dikkat ettim sistem sürekli öyle işliyor. YTD

Kahraman

Diğer sahipleri yandım anam dediğiniz gün görüşürüz .Proje nin ne anlama geldiğini…

Ramazan

Tlm hakkında bir fikri görüşü olan analızci hocalarım

Anonim

Hayatımızın en büyük yanlış seçimi,Batık bir para ve bizide batırdı

Mesutbey

Dogeden bir halt olmaz çıkar tepki yükselişi yapar geri düşer malı yukarıdan bir kaptırırlar adama 1 sene kıpırdıyamazsın dua edinde ne mal olduğu erkenden belli olsun yoksa bir şaka yaparlar hayatın boyunca unutamazsın :))

Ahmet YILDIRIM (Bir Dost)

Dünya üzerinde en çok para harcanan mecra olan reklam kalemi olarak bakarsanız (doge) şu anda ciddi bir reklam gelirine sahiptir.
Çılgınlık bu ise ben çılgınım.

Daha dün degilmiydi reklamları yasakladılar şimdi ne oldu, herkes bir bitcoin çılgınlığı almış başını gidiyor ,

Yasaklanma sebebi; korku karşılarında ne olduğunu bilmiyorlar l. Dün bitcoin içindi , bugün dogecoin için.
Kişisel görüşümdür.

Anonim

Karşılığı olmadığı için mi 64 milyar dolar piyasa değeri var?

Anonim

Murat doge nin tekrar eski seviyeye gelme ihtimalimin olabileceği.

Doktor.

Yorumlara bak hepsi kafayı sıyırmış ☺️ asıl korona olmuş yeni nesil deliler burada.. İki seneye kalmaz tımarhaneyi boylarsınız.

Sütçü

Siz yeni nesil delilik desenizde .
Ülkeler digital paralarını çıkarmak için hummalı bir. Çalışma içinde siz ne kadar kabullenmek istemeseniz de bilgisayarın icadı kadar önemli bir buluş umarım bunu anladığımız da çok geç kalmış olmayız.iki seneye kalmaz timarhaneyi boylama konusuna gelicek olursak çok şükür timarhaneyi boylucak bı şey yok biz ana paralarımizi cebimize koyduk karlarimizla alım satım yapıyor ve sizi ve yorumlarınızı tebessumle izliyoruz. Saygılar

Naim

Şuan çoğu düştü düne kadar doge uçuyordu düştü Fc borcelona da uçtu geri fites yaptı yani şuan kiritik hepside sonuç bilen var

Naim

Şuan çoğu düştü düne kadar doge uçuyordu düştü Fc borcelona da uçtu geri fites yaptı yani şuan kiritik hepside sonuç bilen var

Muhtar

Abd borsasindan etkilendiler bugun hindistanda corona ile ilgili biseyler oldu o yuzden duşüsteler
Doge candir

Emookan

Bitcoin’i övüp, Doge’ye sallayanlar benim gözümde hiç iş bilmiyor ya da art niyetli!
Sistem ve projelerine bakınca ikisi de aynı işe yarıyor ve hatta Doge daha da avantajlı!

Üç beş zibidinin veya treni kaçırıp kıskanan malların lafına kanıp Doge’den uzaklaşmayın. Doge çok değerlenecek!!!

Anonim

Doğanın karşılığı olmadığını çıkaran adamlar dahi soylemisken neyi kanıtlamaya çalışıyorsun

Anonim

Karşılığı olmadığı için mi 64 milyar dolar değeri var?

Anonim

Yüklü doge aldın zaar.

Yuri

Kesinlikle haklısın ayrıca seneye Doge destekli uydu fırlatılacak… Bitcoin miş….

Kahraman

Diğer hangi değeri yada değerler üretiyor yükselecektir.Arkasinda hangi şirketler var ,herhangi bir inavasyon var mı kara cahil boş beleş bir shit coin.Elon Musk in mastürbasyon coini kendinize. gelin kumar oynamayı.mal gibi ortada kalıp anlarsınız.

Anonim

Doge kısa bir sürede kendi rekorunu kırıp 1 dolara cikacak

E..

Bunların dediğinin tersinibyapacaksin yillar önce bitcoin i elestiriyorlardi hicbir değeri yok diyorlardı!!

Bahti

Doce1 aya fırlatılacak ödeme coin üzerinden yapılacak kıskanmayın

Dundar

O değilde doge fena bir düşüş yaşadı

Alican

Hepsi dogecoin in bitcoini ve entenrium u geçecek diye hazmedemiyorlar.. bu bir gerçek çoğu bitcoini bıraktı altcoinlere hücum ettiler

Yunus

Bu yazdığın mümkun değil , ikisinin üstüne çıkması matematiksel olarak imkansız.

Umut

İmkansız diye bir şey yoktur. Mucizeler biraz zaman alabilir 😀😀😀
Doge de kalmaya devam

Anonim

Suanda dogcoin hacmi cok yuksek

selda varki

mark yusko bu senin fikrin /doge gerçek …bir kripto para tıpkı
elon👑 muskunda dediği gibi 1$ kadar gerçek….
doge seni destekliyoruz 💞💎Elon musk seni seviyoruz..❣

Adnan

Bunların alami elonun hedef alkmış inanmayın

Anonim

🙏

Gökhan Dere

Neye dayanarak ggercek bı kripto para dediniz acaba ? Mesela Doge’nin hangi projeleri hoşuna gitti hangisinden umitlisin ?

Parababası

Herkes tutturmus bir proje. Ne projesi ya? BTC neyin projesi ne anlatiyorsun.?

Sefa

Sen kripto paraların nereden çıktığını ve amacını biliyorumusun? Proje geliştirme ve üretim şekillerine hizmet ettiğinden habersiz hiç bir halt bilmeden gr altın alıp satar gibi dalıyorsunuz herşeye! Bir gün verirler elinize o coinleri görürsün projeyi.

Cemm

Benim görüşüm kripto paralarda proje hikayedir. Dogeyle alışverişi kabullenmeye başladılar. En iyi proje budur

sertDGOcoin

Bitcoin’in hangi projeleri var acaba.. Kaç şirketle anlaşma yapmış? Bitcoin’e girenler projesi olduğu için mi giriyor, yoksa gerçekten de para kazanmak için mi?? Dego geleceğin en büyük kripto parası olacak, bunu buraya yazıyorum.. Bakın token yakmayla çok hızlı değer kazandıracaklar.. Şuanda 1 dolar için rakamı komik bulanlar, ilerde 1000 doları az görecekler.. Bekleyin, görün..

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları