coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriEthereumEthereum Bitcoin'i Geçebilecek Mi? İşte Ülkelerin ETH İlgisi! Türkiye Kaçıncı Sırada?

Ethereum Bitcoin’i Geçebilecek Mi? İşte Ülkelerin ETH İlgisi! Türkiye Kaçıncı Sırada?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

2021 yılında kripto para piyasası her zamankinden daha fazla ilgi görmeye devam ederken bundan en büyük payı Ethereum (ETH) aldı.

En büyük kripto para birimi Bitcoin’in aksine Ethereum teknolojisinin geliştirilebilir olması mevcut potansiyel yatırımcılar açısından ETH’yi daha cazip hale getirdi. Ethereum teknolojisinin ileride çok daha işlevsel olabileceğini düşünenler, ilgilerini bu yöne kaydırmaya devam ediyor.

ETH mayıs ayında 4 bin dolarlık rekor seviyelerine ulaştığında “Invezz.com” ETH ile hangi ülkelerin en çok ilgilendiğini belirlemek için bir araştırma yaptı.

Araştırmaya göre Amerika Birleşik Devletleri ayda ortalama 1.116.000 çevrimiçi arama ile ilk sırada yer alıyor. Bu günde 36.000 çevrimiçi aramaya eşdeğerdir.

İkinci sırada ise ayda ortalama 736.300 çevrimiçi arama ile Almanya yer alıyor.

Üçüncü sırada ise Türkiye yer alıyor. Türk yatırımcılar ayda ortalama 408.500 çevrimiçi arama ile üçüncülüğe yerleştiler.

Araştırmayı yapan Invezz.com’dan Jayson Derrick şunları söyledi:

Ethereum, büyük bir patlama yaptı ve ilk günden itibaren ona ilgi duyan yatırımcılar için hayat değiştiren getiriler verdi.

Bu günlerde, varlıklı yatırımcılardan da yüksek düzeyde ilgi görüyoruz. Bu yatırımcılar hayat birikimlerini nasıl yönetecekleri konusunda daha temkinli ve daha sofistike olma eğilimindedir.

Getirilerini en üst düzeye çıkarmak için profesyonel yatırım tavsiyeleri almak istiyorlar. Dogecoin gibi paraların aksine, gerçek hayattaki kullanımları nedeniyle Ethereum ve diğer büyük ölçekli kripto paralarla ilgileniyorlar. ”

Derrick ayrıca 2030 yılına kadar finans dünyasının bugüne benzemeyeceğini, ETH’nin finansal işlemler ve akıllı sözleşmeler açısından kapsamının önümüzdeki yıllarda katlanarak devam edeceğini belirtti.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

2 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

2 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
hüseyin

Türkler işi biliyor, lira tutup sürekli fakirleşeceğine ,rağbetin her geçen gün arttığı enstrumanlara geçiş yapıyorlar yöneticilerin becerisizliklerini halkın kendisi döviz getirileriyle kapatıyorlar helal olsun, bizzat kendim digede 10 kat kazandım tek tuk kaybeden olsada yuzde 90 kazanıyor, vergilendirme gelirse yurtdışi firmalara geçeriz,

Anonim

Nsail 10 kat kazanacadiniz

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları