coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinThodex CEO'su Bitcoin'de Zirveyi Bulup Öyle Kaçtı!

Thodex CEO’su Bitcoin’de Zirveyi Bulup Öyle Kaçtı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin’de 64800$’dan başlayan düşüş trendi hızlanarak devam ediyor. Bitcoin’deki aylık kayıp %50’yi bulurken içerde kalan yatırımcılar kara kara düşünmeye başladı. Bitcoin hakimiyetinin artması altcoinlerdeki kayıpları yükseltirken yatırımcılar zirveyi bulanları konuşmaya devam ediyor.

Daha önce Pi Cycle Top indikatörünün Bitcoin zirveyi bulduğunu ifade etmiştik. Ancak zirveyi bulan sadece bu indikatör değil.

İlgili Haber  Bitcoin'de (BTC) 2013 ve 2017 Zirvesini Bulan İndikatör Yine Yanılmadı!

Bildiğiniz üzere yerli kripto para borsası Thodex sitesine kilit vurmuş ve CEO Faruk Fatih Özer yatırımcı fonları ile birlikte yurtdışına kaçmıştı.

Özer’in yurt dışına çıktığı tarih 20 Nisan 2021 idi. Bundan yaklaşık 1 hafta öncesinde kaçışın başladığı ve yatırımcıların para çekmesine izin verilmediği biliniyordu.

Özer’in kaçış için hazırlık yaptığı ve kaçtığı tarihlerin Bitcoin’deki zirveye denk gelmesi herkesi şaşırttı. Bugün geriye dönüp baktığımızda Thodex CEO’sunun Bitcoin’de zirveyi bulduğunu görüyoruz.

Süleyman Soylu katıldığı bir televizyon programında Thodex CEO’sunu yerini bildiklerini ve yakın bir tarihte yakalayacaklarını ifade etmişti. Ancak şimdiye kadar resmi bir açıklama gelmedi.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları