coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriEthereumNvidia CEO'su, Ethereum'un (ETH) "Durumundan" Memnun!

Nvidia CEO’su, Ethereum’un (ETH) “Durumundan” Memnun!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Teknoloji sektöründeki en güçlü insanlardan birisi olarak görülen Nvidia CEO’su Jensen Huang, Ethereum’un (ETH) kat ettiği yoldan bir hayli memnun gözüküyor. Nvidia CEO’su kısa süre önce gerçekleştirdiği bir röportajında, Ethereum’un şu an için DeFi sektörünün ve blockchain teknolojisinin temellerinden birisini oluşturduğunu ve durumdan oldukça memnun olduğunu vurguladı.

Huang, Ethereum’a İnanıyor

Ethereum’un DeFi alanında kendisini ispatladığını ancak gelişmelerin gerektiğini de ima eden CEO, Ethereum’un “potansiyeline inandığını” belirtti. Aslında Ethereum madencilerinin Nvidia’ya olan bağımlılığı bir hayli yüksek. Ethereum ağındaki madenciliğe olan yoğun talep, Nvidia’nın ekran kartlarının oyunculara ulaşmadan direkt olarak madenciler tarafından satın alınmasını sağlıyor. Bu durum haksız rekabet oluştururken Nvidia bu konuda kartların hash rate’ini düşürecek adımlar atmayı bile planlıyor. CEO, bu adımları atmayı planlamasına rağmen Ethereum’a özellikle Proof-of-Stake’e geçilmesine yönelik adımlar atılmasından sonra inandığını belirtti.

NFT’ler, Sektörü Değiştirecek

Nvidia CEO’sunun Proof-of-Stake, DeFi ve buna benzer alanlarda bilgi sahibi olması ise kendisinin bu sektöre uzak olmadığını göstermekte. Ethereum’un ve blockchain teknolojisinin sanal gerçeklik konusunda da harikalar yarattığını belirten Huang, NFT’leri yorumladı. NFT’lerin şimdi sanal gerçeklik ile entegre edildiğini belirten Huang, “sanal bir dünya” için adımların atıldığını da vurguladı. Ünlü isme göre yakında birçok filmin ve sanat eserinin dijital ile sanal gerçeklik odaklı versiyonları olacak. Bunları kullanmak veya izlemek için ise NFT’ler gerekecek ve sektör böyle büyüyecek.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

3 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

3 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Faik

Valla dikkat edin. Btc 20000 altını görebilir. Ytd

Anonim

Daha iyi ya alım fırsatı doğar.pusudakiler için.

Faik

Aynen. Oltayı attılar

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları