coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinElon Musk Pump Dalgasına Devam Ediyor!

Elon Musk Pump Dalgasına Devam Ediyor!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Şüphesiz sadece kripto camiasında değil, bilim-teknoloji ve ekonomi camiasında da en tanınmış isimlerin başında geliyor Elon Musk. Hal böyle olunca da Tesla CEO’sunun her tweeti ayrı bir gündem oluşturuyor.

Bitcoin ve Dogecoin fiyatlarını pumplamasına alıştığımız Musk, son tweetiyle Shiba Inu kripto para biriminin piyasada düşüş olmasına rağmen son 24 saatte yüzde 6’nın üzerinde bir değer artışı yaşamasına neden oldu!

Söz konusu yükseliş SHIB destekçilerine heyecanlı saatler yaşattı. Gün içerisinde attığı tweette “Shiba Inu’mun adı Floki olacak.” yazan Musk, yeni bir yükseliş fitilini de ateşlemiş oldu.

Shiba Inu haricindeki kripto değerler ise genel olarak kızıl bir tablo sergiliyor. Bitcoin an itibarı ile 32 bin dolardan işlem görmeyi sürdürüyor. Bu fiyat lider kripto değerin yüzde 8’den fazla değer kaybı yaşamasının bir sonucu olarak karşımıza çıkıyor.

Her Tweetiyle Olay Yaşatıyor!

Tesla CEO’su her tweetiyle gündem değiştirmeyi sürdürüyor. Bilindiği gibi Bitcoin fiyatını attığı tweetlerle ciddi şekilde etkileyen Musk, en olumlu etkiyi şüphesiz Dogecoin üzerinde sağlamıştı. Başta basit bir şakadan ibaret olan DOGE, şu an ilk 10 içerisinde 6. sırada yer alıyor.

Ancak piyasadaki son düşüşlerle ciddi gerileme yaşayan DOGE gibi coinlerin tek çıkar yolu Elon Musk’ın yeni atacağı tweetlerden geçiyor olabilir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

3 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

3 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Senin köpeğin dişimi

Anonim

Çok güzel atasözlerimiz var. Başkasının seyiyle gerdeğe girmek gibi. Doge 0.0000077 dolardan almis olsa al. Şansını 1000 lira ile denerdin. Risk 1000, unuttun 5 sene icinde 1 dolar oldu. 129870 adet olduğundan 130 bin doları ekranda görürsün. Ölmesi imkansıza yakın ama ortaya koydugun para 1000 lira.

Şevket güldür güldür.

Adamı demir adam filmi gibi zannedenler yada terminatör filmine benzetenler haklı yada haksız birçok akıllı kişi faydalandı 100 katı mağdur oldu karar tabiki sizin garantisi olmayan bir sistem uzun düşünenler zarar etmez tahminim 2 yıl beklerse.

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları