coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinÜnlü Milyarderden Umut Veren ETH Açıklaması: En Büyüğü Olabilir

Ünlü Milyarderden Umut Veren ETH Açıklaması: En Büyüğü Olabilir

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Bloomberg’e verdiği demeçte toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para biriminin ilerleyen tarihlerde büyük bir sürpriz yapabileceğini düşündüğünü ifade etti. Novogratz, 30 Haziran tarihli gönderisinde ETH’nin kesinlikle ilerleyen vakitlerde Bitcoin’e tehdit oluşturup bunu geçebileceğini düşündüğünü vurguladı.

Mike Novogratz’tan Ethereum İtirafı

Bence Ethereum çok büyük bir ihtimalle bir gün en büyük kripto para birimi olacak.

Ethereum’un lider kripto para birimi Bitcoin’e kıyasla çok farklı bir kullanıma sahip olduğunu ifade eden Novogratz, bu sebeple aslında daha fazla kullanım şansı elde ettiğinin de altını çizdi. Novogratz’a göre lider kripto para birimi Bitcoin ise bir değer saklama aracı olması için tasarlandı.

Ethereum, kullanım alanı ve çeşitliliği açısından lider kripto para birimi Bitcoin’e fark atıyor olsa da onun da ciddi anlamda zorlandığı rakipleri bulunuyor. Ethereum kurucu ortağının hayata geçirdiği Polkadot ve FTX kripto para borsasının desteklediği Solana da bunlara verilebilecek iki örnek olarak ön plana çıkmakta. Novogratz da ETH’nin özellikle SOL ve DOT rekabetinde zorlandığını vurgulayarak aynı konuya işaret etti.

Novogratz, sıkı bir Bitcoin yatırımcısı olarak biliniyor ve buna rağmen ETH’nin ilerleyen yıllarda BTC’yi geçebileceğini ifade etmesi, kesinlikle lider kripto para birimi için alarm zillerinin çalmasına neden olmakta.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları