coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinSon Düşüş En Çok Bu Kripto Paraların Yatırımcılarını Vurdu: Peki Son Durum...

Son Düşüş En Çok Bu Kripto Paraların Yatırımcılarını Vurdu: Peki Son Durum Ne?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para sektörü bugün yine beklenmeyen bir düşüş yaşadı ve tam olarak kana bulandı. İlk başta lider kripto para birimi Bitcoin ile başlayan sert düşüş devamında altcoinler ile devam etti ve aslında altcoinler çok daha şiddetli ilerleme kat etti.

En Çok Kaybeden Altcoinler

Geçtiğimiz haftalarda en çok yükselenler arasında yer alan bazı kripto paralar ise şimdi en çok düşüş yaşayanlar listesine girdi. Bunda tabii ki BTC’nin bir anda 48.000 doladan 42.500 dolara kadar çekilmesinin etkisi var.

BTC şu an yavaş yavaş toparlansa ve 44.000 dolar üzerinde tutunmaya çalışsa da birçok altcoin büyük kayıplar verdi ve hala toparlanamadı. Bunların başında ise Terra (LUNA) geliyor. LUNA, 24 saat içerisinde %16’nın üzerine çıkan kaybı ile kesinlikle top 15 içerisinde en çok düşüş yaşayan kripto para oldu.

Bunu ise %13,3’lük düşüşü ile son dönemin gözde kripto para birimi AVAX takip ediyor. Kısa süre önce 60 doların üzerine çıkan AVAX, an itibarıyla bu desteğe tutunuyor.

AVAX’in devamında DeFi piyasası her düştüğünde sert çakılan LINK ve bunun devamında da son günlerde konsolidasyon yaşayan XRP ön plana çıkıyor.

XRP fiyatı yeniden 1 dolar altına çekildi ve 0,93 dolardan işlem görmekte. Top 10 içerisinde en çok düşüş yaşayan kripto para ise 30 dolar altına gerileyen ve %13 düşüş yaşayan DOT oldu. Kısa süre önce önemli yükselişlerle anılan bu kripto paraların şu an sert düşmesi ise oldukça normal.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları