coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoin CashBitcoin Cash gerilemeye mi başladı?

Bitcoin Cash gerilemeye mi başladı?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin Cash fiyatında 565 dolar seviyesi sürüyor. Etkilerini bir süreden beridir hissettirmeye devam eden Bitcoin Cash, bu konuda rakiplerine oranla daha fazla fiyat artışları yaşıyor ve yaşadığı fiyat artışları sayesinde kripto para piyasasının en fazla kazançlı yatırımcılarına rol model oluyor. Bitcoin fiyatının yerinde dururken, Bitcoin Cash fiyatının ise sürekli olarak yükseliyor olduğundan dolayı yatırımcılar ise hangi kripto paradan yana tavsiye edilir ise o yana yatırım yapacak olduklarını ve aksi durumda hareket etmelerinin mümkün olmayacak olduğunu tahmin ederek, BCH’nin gelecekte düşebilece olduğuna yönelik endişelerini kaygı ile belirtiyor.

Hangi kripto para birimine yatırım yapacağıma kendim karar verdiğim kadar, piyasa hacmi ve fiyat ile ilgili yapılan yorumlar ve gelecek beklentisi açıklamaları da buna karar veriyor. Tek başınıza kripto para sektöründe hangi kripto para biriminden yana yatırım yapacak olduğunuzu kendiniz seçerseniz ne olacağını bilemezsiniz, ortak yorumlara göre hareket etmek bence en iyisi – Bitcoin Cash yatırımcısı ABD’li bir yatırımcı.

Fiyatın gerilemeye başladığı iddiaları ise tamamen yalan olmakla birlikte 20 dolarlık düşüş ve çıkışlar son derece normal olarak karşılanıyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları