coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizEthereum İçin Uyarmıştık! Tekrar Soruyoruz: Şimdi ETH Alınır Mı?

Ethereum İçin Uyarmıştık! Tekrar Soruyoruz: Şimdi ETH Alınır Mı?

Ethereum'da FOMO'ya kapılmayın diye uyarmıştık. İşte son durum

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ethereum 1900$’ı geçtiğinde hem ETH/USDT hem de ETH/BTC paritesindeki RSİ uyumsuzluğuna dikkat çekmiş ve şimdi Ethereum alınır mı? sorusunu sormuştuk.

İlgili Haber  FOMO Yükseldi! Şimdi Ethereum (ETH) Alınır Mı?

İlgili analizde belirttiğimiz 1580$-1500$ bandına yeniden gerilediğimiz görüyoruz.

Özelikle 1560$ seviyesinde iki hareketli ortalamanın kesiştiğini görüyoruz. İki ortalamanın yatay destek bölgesiyle de kesiştiği göz önüne alındığında bu bölgenin destek olarak çalışmasını bekliyoruz.

RSİ’da alt zaman dilimlerinde oluşan pozitif uyumsuzluk yukarı yönlü bir tepki gelebileceğinin sinyalini veriyor.

1500$’ın kaybedilmesi durumunda sıralı destek seviyelerimiz 1356$ ve 1259$ olacak. Bazı analistlere göre kademeli almak isteyenler için değerlendirilebilir ilk alandayız.

Bu analistler Eylül ayında Ethereum Merge’in gerçekleşeceğine dair beklentinin ETH fiyatını daha da yükseltme potansiyeli olduğunu ifade ederken küresel piyasalar kaynaklı geri çekilmeleri alım fırsatı olarak değerlendiriyor.

İlgili Haber  Dolar Kafayı Kaldırdı Bitcoin ve Piyasalar Düştü, İşte Son Durum!

Bu noktada yatırımcılar piyasasının iki yönlü hareket ettiğini unutmadan risklerini yöneterek hareket etmeli. Hala ayı piyasası içerisindeyiz ve likiditenin sınırlı oluşu, satışların etkisini daha da artırıyor.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları