coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinGünün En Fazla Yükselen Altcoinleri Hangileri?

Günün En Fazla Yükselen Altcoinleri Hangileri?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bu haftanın başından itibaren piyasalarda hafif bir toparlanma görüldü. Piyasa katılımcıları, FED’in faiz politikasını yeniden gözden geçirme durumunu fiyatlıyor.

Piyasalarda esen olumlu havadan kripto paralar da nasibini aldı. Bitcoin, hafta başından itibaren %5’ten fazla değer kazanarak 20.000$ seviyesine yükseldi. Ancak bazı altcoinler, bu periyotta Bitcoin’den daha fazla değer kazandı.

Bu yazımızda, günün en fazla kazandıran altcoinlerini sizlerle paylaşacağız.

1) Helium (HNT)

Blockchain tabanlı bir nesnelerin interneti (IoT) projesi olan Helium ağının tokeni HNT, günün en fazla değer kazanan altcoini oldu.

HNT, son 24 saat içinde %9 değer kazanarak 5.73$ seviyesine ulaştı.

Helium’un bu yükselişine neden olabilecek özel bir haber bulunmuyor. Ancak Helium projesinin Solana ağına geçişi son haftalarda gündemde.

2) Ethereum Name Service (ENS)

Ethereum Name Service (ENS), Ethereum blockchaini üzerinde çalışan bir alan adı sağlayıcısıdır. ENS, kullanıcılarına .eth uzantılı alan adları sağlıyor.

ENS, günün en fazla yükselen ikinci altcoini oldu, son 24 saat içinde %6 değer kazanarak 17 doları aştı.

3) Trust Wallet Token (TWT)

Günün en fazla yükselen altcoinlerinde 3 numaralı koltuk TWT’nin oldu.

Trust Wallet, kullanıcılarına DeFi platformlarını daha rahat kullanmaları için bir merkeziyetsiz kripto cüzdanı hizmeti sunuyor. Girişimin yerel tokeni TWT, son 24 saat içinde %3,53 değer kazandı.

TWT, Türkiye saatiyle akşam 6 sularında dakikalar içinde %10 değer kazanarak 1 dolara oldukça yaklaştı. Ancak şu anda 0.94$ seviyesinde işlem görüyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları