coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinElon Musk Yeni Ürün İçin DOGE Ödemesine Onay Verdi: Dogecoin (DOGE) Fiyatında...

Elon Musk Yeni Ürün İçin DOGE Ödemesine Onay Verdi: Dogecoin (DOGE) Fiyatında Hareketlilik Yaşandı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Elon Musk bugün The Boring Company‘nin Burnt Hair parfümünün ödeme olarak Dogecoin (DOGE) kabul edeceğini duyurdu.

Bunun sonucunda DOGE fiyatı %3’ün üzerinde yükselerek 0,057 dolardan 0,060 dolara ulaştı. Tesla’nın CEO’su yeni ürünü tanıtmak için Twitter biyografisini “Parfüm Satıcısı” olarak bile değiştirdi.

Elon Musk Yeni Ürün İçin DOGE Ödemesini Teşvik Ederken Dogecoin Fiyatı Yükseliyor

Tesla CEO’su Elon Musk bugün attığı bir dizi tweetle The Boring Company’nin Burnt Hair parfümünü tanıttı. Elon Musk, Twitter’da şişesi 100 dolar değerindeki parfüm ürününü satmak için Twitter biyografisini parfüm satıcısı olarak değiştirdi.

Üstelik müşterilerin Burnt Hair parfümünü Dogecoin ile satın alabileceğini söyledi. Dogecoin’e olan bağlılığını gösteren Tesla CEO’su, ödemeler için Dogecoin’i desteklemeye devam ediyor.

Kripto piyasası, ABD TÜFE verileri ve yüksek oranda yükselen ABD dolar endeksi (DXY) öncesinde baskı altında kalmaya devam ediyor. Bitcoin ve Ethereum fiyatı yatay bir trendde hareket etmeye devam ediyor.

Bu arada, Dogecoin’in fiyatı, Elon Musk’ın parfüm tanıtımının etkisiyle bir günde %3’ün üzerinde yükseldi.

Elon Musk, Twitter‘ın hisse başına 54.20 dolardan 44 milyar dolarlık satın alımına devam etmeyi kabul ettikten sonra Twitter için de DOGE vaadinde bulunmuştu.

İlgili Haber  Elon Musk Twitter'ı Satın Alma Talebini Yeniledi, Dogecoin (DOGE) Sıçradı!

Ancak, Apollo Global Management ve Sixth Street Partners‘ın anlaşmanın finansmanından çekilmesiyle ilgili yaşanan olaylar bazı endişelere yol açtı. Ancak bu firmaların anlaşmanın finansmanına hiçbir zaman katılmadıkları ortaya çıkmıştı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları