coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinİki Bitcoin Borsası Daha Rusya'ya Yönelik Yaptırımlara Katıldı!

İki Bitcoin Borsası Daha Rusya’ya Yönelik Yaptırımlara Katıldı!

Rusya'ya yönelik yaptırımlara iki kripto para borsası daha katıldı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD ve AB’nin uyguladığı ekonomik yaptırımlar sonrası kripto para birimi kullanımının arttığı Rusya’dan kripto sektörüne dair yeni haberler gelmeye devam ediyor.

The Block’un haberine göre, uygulanan yaptırımların bir sonucu olarak popüler kripto para borsaları Blockchain. com ve Crypto. com Rusya’ya bağlı hesapları kısıtlıyor.

Blockchain.com’un kullanıcılara gönderdiği e-postada 27 Ekim’e kadar hesaplarındaki fonları çekmeleri istendi. 27 Ekim’den sonra Rusya bağlantılı olan hesaplar bloke edilecek.

Borsa, kullanıcılara söz konusu kısıtlamaların AB tarafından Rusya’ya uygulanan sekizinci yaptırım paketinin bir sonucu olduğunu söyledi.

AB yaptırımlarının kapsamına giren kullanıcıların erişimini daha önceden kısıtlayan Crypto.com’un kullanıcılara para çekme gibi bir ayrıcalık sağlayıp sağlamayacağı bilinmiyor.

Ancak Crypto.com da kullanıcılara söz konusu kısıtlamaların AB tarafından Rusya’ya uygulanan yaptırımların bir sonucu olduğunu söyledi.

Blockchain. com ve Crypto.com şuana kadar herhangi bir açıklama yapmadı.

Blockchain.com ve Crypto.com Rusya’ya uygulanan son yaptırımlar nedeniyle Ruslara yönelik hizmetlerini durduran tek platform değil.

Büyük blok zinciri geliştiricisi Dapper Labs de  geçtiğimiz günlerde AB’nin Rusya ve vatandaşlarına yönelik son yaptırımları nedeniyle Rus hesaplarını da askıya aldığını açıkladı.

İlgili Haber  Ünlü NFT Koleksiyoneri Dapper Labs, Rusya'ya Hizmetlerini Kısıtlıyor!
300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları