coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoin1 Milyar Dolar Değerinde Bitcoin Hareket Ederken, Santiment'ten Yükseliş Sinyali Geldi!

1 Milyar Dolar Değerinde Bitcoin Hareket Ederken, Santiment’ten Yükseliş Sinyali Geldi!

Santiment Bitcoin'deki yükseliş sinyalini paylaştı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin (BTC) 20.000 doların altında yatay hareketlerini devam ettirirken fiyattaki darlaşma büyük bir patlamanın yaklaştığının sinyalini veriyor.

Altcoinlerde içerde kalan yatırımcılar patlamanın yuları yönlü olmasını beklerken, dibin dibini arayan yatırımcılar son bir düşüşü değerlendirmek için tetikte bekliyor.

Piyasa yatay hareketlerine devam ederken büyük Bitcoin işlemlerini takip eden Whale Alert, ardışık dört işlemde 48.000 BTC’nin yer değiştirdiğini paylaştı.

Bu Bitcoin’lerin büyük bir satın alma anlaşmasına ilişkin mi yoksa borsaların dahili bir işlemi mi olduğu bilinmiyor.

Yaklşaık 1 milyar dolar değerindeki bu hareketliliğin sebebi bilinmese de Bitcoin hash ratenin yeni bir ATH yapması ve fiyatın düşük kaldığı göz önüne alındığında bir canlanma belirtisi olarak değerlendirildi.

Daha önceki pek çok analizimizde Bitcoin popüler zincir içi göstergelerinin dip sinyalini aktardık.

Bu metrikler dip sinyali yaklaşmaya devam ederken Santiment‘ten de BTC için olumlu değerlendirilebilecek bir yorum geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Santiment “Bitcoin’in uzun vadeli göstergeleri, fiyatın düşük kalmasına rağmen cesaret verici bir geri dönüş sinyali veriyor. “ dedi.

Santiment’in paylaştığı grafiğe baktığımızda, ağ üzerinde gerçekleşmiş zarar grafiğinde benzer bir hareketin 2018 ayı piyasası sonunda yaşandığını ve Bitcoin’in 2019 yılında 3.000 dolardan 14.000 dolara kadar ara bir yükseliş evresine girdiğini görüyoruz.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları