coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinAptos'a 10 Milyon Dolarlık Destek Geldi!

Aptos’a 10 Milyon Dolarlık Destek Geldi!

Aptos'a olan destek devam ediyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Web3’e odaklı yeni bir blok zinciri ağı olan Aptos (APT), mainnet lansmanı sonrası pek çok kripto para borsasında listelendi.

Binance, FTX ve Coinbase gibi büyük borsaların Aptos’a olan desteği altcoinin yatırımcıların radarına girmesine neden olurken, Aptos’a ilişkin beklentiyi de bir hayli yükseltti.

Borsalardan APT’ye destek gelmeye devam ederken, önde gelen küresel kripto para borsası OKX‘den de bir destek haberi geldi.

OKX’in yatırım kolu olan OKX Blockdream Ventures, Aptos projelerine yatırım yapmak için 10 milyon dolarlık yeni bir fon başlattığını duyurdu.

OKX yaptığı açıklamada, Aptos’un “Ethereum’un (ETH) bazı kısıtlamalarını ve Solana’daki (SOL) sık kesintileri çözebilecek” bir proje olduğunu söyledi.

Yapılan açıklamada OKX Blockdream Ventures’ın Kurucusu Dora Yue şu ifadelere yer verdi:

“Aptos ile ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Yüksek kaliteli projeleri güçlendirirken geliştirmelerini desteklemek ve  Aptos üzerine kurulu şirketlere sürekli destek sağlamayı dört gözle bekliyoruz.

OKX Blockdream Ventures, Sektörü ve kullanıcı hacmini genişletmeye devam ederken blok zinciri endüstrisi için değer yaratmak için bu şirketlerle işbirliği yapacağız.”

OKX Blockdream Ventures, yatırım yapan şirketlere ve projelere Aptos ekosistemindeki projelere aşağıdaki yollarla özel destek sağlayacak:

İlk olarak OKX, yeni başlayanların ürün ve hizmetleri tanımlamasına ve geliştirmesine yardımcı olacak.

İkinci olarak, OKX yatırım kolu, girişimcilere dünya çapında temel kaynaklar sağlayacak.

Son olarak da, ticaret platformlarında tanıtım yapmak gibi desteklerle yatırımı güvence altına alan projelere kapsamlı destek sağlanacak ve OKX ürünlerine, hizmetlerine, tanıtım kaynaklarına, kullanıcı trafik verilerine ve daha fazlasına erişim imkanı sunulacak.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları