coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBinance CEO'sundan Bu Altcoine İlişkin Açıklama: "Yanlış Anladınız"

Binance CEO’sundan Bu Altcoine İlişkin Açıklama: “Yanlış Anladınız”

Binance'in UNI transferleri yanlış anlaşılmaya neden oldu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dün Binance cüzdanlarında UNI hareketliliği yaşanmış ve Binance’e ait cüzdana 13,2 milyon UNI gönderilmişti. Bu UNI’lerin otomatik olarak devredilmesi yani delege olarak yetkilendirilmesi bir yanlış anlaşılmaya neden oldu.

Bu hamle sonrası Binance’in Uni topluluğu içerisindeki oy yüzdesinin %5,9’a yükseldiği ve ünlü borsanın UNI’nin geleceğinde söz sahibi olacağı ifade edilmişti.

Yanlış anlaşılmaya ilişkin açıklama Binance CEO’su Cz’den geldi.

Bugün Twitter hesabından paylaşım yapan CZ, söz konusu UNI’lerin Binance’in dahili cüzdanları arasında transfer edilirken otomatik olarak delegate sistemine devredildiğini, bunun protokolün bir parçası olduğunu, kendilerinin niyetlerinin bu olmadığını ifade etti.

“UNI dahili Binance cüzdanları arasında transfer edilirken, bu UNI’nin otomatik olarak delegate sistemine dahil olmasına neden oldu.

Bu UNI protokolünün bir parçası ve bizim niyetimiz bu değildi.

Binance kullanıcı tokenleriyle oy kullanmaz.

Uniswap topluluğu olayı yanlış anladı.”

Olayı ilk olarak duyuran Uniswap kurucusu Hayden Adams CZ’nin paylaşıma yanıt vererek, sistemin otomatik olarak bunu yaptığını ve insanların gerçek fikirlerinin bilmenin imkansız olduğunu bu nedenle bunu gündeme getirerek sorduğunu belirtti.

Bu haberin ilk paylaşıldığı an UNI fiyatı %5 yükselmişti. Gelen yeni açıklamalarla fiyat eski seviyesine indi.

Haber saatimiz itibariyle UNI fiyatı 6,43$ seviyelerinde kalmaya devam ediyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları