coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinChainalysis Raporu: "Bitcoin Düşük ve Orta Gelirli Ülkelerde Daha Popüler!"

Chainalysis Raporu: “Bitcoin Düşük ve Orta Gelirli Ülkelerde Daha Popüler!”

Chainalysis, kripto para benimsemesinin azaldığını söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Blockchain analiz firması Chainalysis, kripto para piyasasına dair araştırmalarına devam ediyor.

Son olarak küresel kripto para benimsemesinin düzeyini araştıran Chainalysis, kripto para benimsenmesi mevcut ayı piyasasının başlangıcından bu yana önemli ölçüde yavaşladığını söyledi.

Kripto benimsemesinin 2021’in ikinci ve dördüncü çeyreğinde en yüksek seviyesine ulaştığını belirten Chainalysis, benimsemenin 2022’nin ilk iki çeyreğinde yavaşladığına dikkat çekti.

Yavaşlamaya rağmen, kripto benimsemesi 2022 yılının ilk çeyreği dahil olmak üzere 2021 boğa piyasası öncesi seviyelerinden daha yüksek seviyelerde kaldı.

Chainalysis ayrıca, kripto kullanımının en yüksek olduğu 20 ülkeden 18’inin, kripto para birimlerinin havale göndermek ve yüksek enflasyona karşı koruma olarak görüldüğü düşük ve orta gelirli ülkeler olduğunu ortaya koydu.

“Tüm veriler birlikte değerlendirildiğinde, düşük ve orta gelirli ülkelerdeki insanların kripto para kullanımının fazla olması, insanların temel günlük finansman için kripto paralara güvendiğini ve Bitcoin’in kriptoya birincil giriş noktası olarak kullanıldığını gösteriyor.”

Chainalysis raporunda Bitcoin (BTC) hakimiyetinin ABD’de diğer tüm bölgelerden daha fazla azaldığını belirtti.

Rapora göre, lider kripto para birimi BTC’nin hakimiyeti, ABD’de Temmuz 2021 ile Haziran 2022 arasında %6 oranında düştü.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

1 Yorum

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
son of a btc

Çünkü zengin ülkeler dünyayı sömürdükleri için zengin. Çünkü dünyayı sömürmeye devam etmeleri için eski kurulu düzenlerinin devam etmesini istiyorlar. Çünkü BlockChain onların sistemini tehdit ediyor ve bir gün devran değişecek diye korkuyorlar. Çünkü Bitcoin özgürlüktür. Çünkü Bitcoin kurtuluştur. Ellerinden geleni yapıyorlar zaten. Ama başaramayacaklar! Bu yazılmış bir tarih. Değiştirilemez.

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları