coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerYatırım Şirketi Bernstein'dan Analiz: "Kripto Paralardaki Fiyat Düşüşüne Rağmen..."

Yatırım Şirketi Bernstein’dan Analiz: “Kripto Paralardaki Fiyat Düşüşüne Rağmen…”

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Yatırım şirketi Bernstein Pazartesi günü yayınladığı bir araştırma raporunda, kripto paralara dair ilgi çekici veriler sundu.

“Kurumsal Şirketler Kripto Paralardaki Düşüşe Rağmen Bağlılıklarını Sürdürüyor”

Şirket, 2020/21 boğa piyasasında Bitcoin ve kripto para piyasalarına aktif olarak yatırım yapan varlık yöneticilerinin sektöre yatırım yapmaya devam ettiğini ve dijital varlıklara bağlılıklarını sürdürdüğünü, bazılarının sektöre daha fazla sermaye tahsis etmeyi planladığını söyledi.

Raporda, özel piyasa yatırımcılarının “fiyat değerlemesine çok daha duyarlı” olmalarına rağmen sektörde fırsat aramaya devam ettikleri belirtildi.

Bu nedenle, “kripto dönüşümcüleri” sektörde aktif olmaya devam ediyor, ancak 2021’in sonlarında dijital varlıklar konusunda kararsız olan yatırımcılar planlarını erteledi.

Bernstein, belirli büyük varlık yöneticilerinin dijital varlık stratejilerini oluşturmaya devam ettiğini gördüğünü ve bu girişimlerin “12-18 ay sonra gerçek doğrudan dijital varlık tahsisleri” ile sonuçlanmasını beklediğini söylüyor.

Analistler Gautam Chhugani ve Manas Agrawal, “Bu muhtemelen kurumsal benimseme döngüsünün en cesaret verici kısmı olmakla birlikte, piyasa üzerindeki gerçek etkinin muhtemelen 12 ay uzakta olduğunu kabul ediyor” diye yazdı.

İlgili Haber  Varlık Yönetim Şirketi Bernstein Bu Altcoine Övgüler Yağdırdı!

Kripto para şirketleri ve girişim sermayesi yatırımcıları 2021’de bazıları 1 milyar doları aşan çok büyük fonlar toplamıştı. Buna karşılık, “likit kripto stratejileri” veya tokenlar için fon toplama 100 milyon dolardan az oldu.

Bernstein’a göre çoğu yatırımcı, Ethereum Blockchain’inin Merge olarak bilinen bir süreç olan proof-of-stake’e (PoS) sorunsuz geçişine şaşırdı ancak bunun ardından ETH fiyatının düşüşe geçmesine daha da şaşırdılar.

Merge, Ethereum Blockchain için planlanan beş yazılım yükseltmesinden ilkiydi ve işlemleri doğrulamak ve ağı güvence altına almak için iş kanıtı (PoW) yönteminden daha enerji verimli bir PoS konsensüs mekanizmasına geçişi içeriyordu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları