coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizKripto Para Piyasasının Değeri Tekrar 1 Trilyon Doların Üzerine Çıktı!

Kripto Para Piyasasının Değeri Tekrar 1 Trilyon Doların Üzerine Çıktı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Çarşamba günü boğaların fiyat hareketlerini kontrol altına alması ve Bitcoin‘i yükselterek toplam kripto para piyasası değerinin 1 trilyon doların üzerine çıkmasına yardımcı olmasıyla kripto hayranlarının keyfi yerine gelirken, geleneksel piyasalar baskı altına girdi.

BTC’nin 21.000 Doların Üzerine Çıkmasının Ardından Kripto Para Piyasasının Değeri Yeniden 1 Trilyon Doların Üzerine Çıktı

Borsalarda yaşanan dalgalı gün, Alphabet ve Microsoft‘tan gelen zayıf kazanç raporlarının ardından fiyatların düşmesiyle sonuçlandı. Bu da ekonominin önümüzdeki aylarda zayıflamaya devam edebileceğine dair yeni endişelere yol açtı.

TradingView’den alınan veriler Bitcoin’in (BTC) ikinci gününü de kazançla geçirdiğini ve kısa bir süre için 21.000 doların üzerine çıkarak 21.026 dolar ile günün en yüksek seviyesine ulaştığını gösteriyor.

Piyasa analisti Rekt Capital “BTC’nin fiyat hareketindeki bu son yükselişten heyecan duyulsa da makro açıdan, BTC hala tarihsel dip bölgesinde ve henüz büyük bir kırılma kaydetmedi,” diye uyardı.

BTC’nin daha güçlü bir trend ivmesi görmek için önce 23.450 doları kırması gerekecek,” diye ekledi.

İlgili Haber  Bu Kritik Ülkenin Başbakanı Kripto Paraların Düzenlenmesi Çağrısında Bulundu!

Coinglass tarafından sağlanan verilere göre, Çarşamba günü yükselişin gelmesine sevinmeyen tek kripto yatırımcı grubu, son 24 saat içinde yalnızca Bitcoin’de 757 milyon dolar değerinde likidasyon yaşayan türev yatırımcılar oldu.

Çarşamba günü tüm kripto para birimleri genelinde işlemlerde likide edilen toplam miktar 1.43 milyar dolar oldu. Bu da 2022’de şu ana kadarki en yüksek rakama ulaştı.

Genel kripto para piyasa değeri şu anda 951 milyar dolar ve Bitcoin’in hakimiyet oranı ise %38 seviyelerinde bulunuyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları