coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinTether CEO'su Bitcoin'in (BTC) Benimsenmesi Hakkında Konuştu

Tether CEO’su Bitcoin’in (BTC) Benimsenmesi Hakkında Konuştu

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Tether’ın CEO’su Paolo Ardoino, İsviçre’nin Lugano şehrinin Bitcoin‘deki (BTC) ilerlemesini tartışmak için şehrin belediye başkanıyla bir araya geldi.

Güney İsviçre Şehri Bu Hafta İlk Bitcoin (BTC) Konferansına Ev Sahipliği Yapıyor

Lugano’nun Plan B Forumu’nun açılış panelinde şehrin Belediye Başkanı Michelle Foletti ile birlikte yer alan Tether CEO’su Paolo Ardoino, Bitcoin’in benimsenmesinin “gayet iyi gittiğini” söyledi.

İkilinin şehre yaygın Bitcoin kullanımı getirmek için bir araya gelmesinden yedi ay sonra Ardoino, 40 işletmenin halihazırda satış noktası sistemleriyle kriptoyu kullandığını söyledi.

Bu çok büyük bir rakam gibi görünmese de, Ardoino başından beri amacın “bilimsel bir şekilde” benimsenmeyi sağlamak olduğunu belirtti.

Ardoino, birçok politikacının yaptığı gibi, bir yetkilinin Bitcoin yanlısı olduğunu söylemesinin önemli bir şey olduğunu belirtti. Ancak bu sözlerin arkasına bir plan koymak tamamen farklı bir proje diye ekledi.

Bu amaçla Ardoino, hızlı bir şekilde kitlesel kullanıma geçmeye çalışmak yerine, ilk benimseyenler için işlerin düzgün ve sorunsuz bir şekilde yürümesinin daha önemli olduğunu söyledi.

Şu anda 1.000 Lugano işletmecisinin 2023’ün ilk çeyreğinde işletmelerinde Bitcoin satış noktasına sahip olmasını bekliyor.

Ardoino ve Foletti, benimsemenin yanı sıra Lugano’nun B planının iki ayağı daha olduğunu hatırlattı: Eğitim ve bu haftaki forum.

İlgili Haber  FED'in Faiz Politikasında Etkili Olan Veri Düşük Geldi: Bitcoin (BTC) Tepki Verdi!

Eğitim cephesinde, geçtiğimiz Temmuz ayında Lugano’daki Franklin Üniversitesi’nde geniş katılımlı B Planı Yaz Okulu başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

B Planı Forumu’na gelince Bitcoin ayı piyasasında olmasına rağmen iyi ve coşkulu bir katılım olduğu görüldü. Foletti ve Ardoino bunun yıllık bir etkinlik olmasını beklediklerini söylediler.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları