coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBu Altcoin İçin Kritik Oylama Başlatıldı: Son Durum Ne?

Bu Altcoin İçin Kritik Oylama Başlatıldı: Son Durum Ne?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Cosmos çapraz ağ altyapı platformu için ATOM 2.0‘ın yükseltilmesine ilişkin Blockchain içi oylama prosedürü 31 Ekim 2022 tarihinde başladı.

ATOM sahipleri ve topluluk meraklıları tarafından onaylanması halinde bu yükseltme, Cosmos’un (ATOM) 2016 yılında halka tanıtılmasından bu yana ATOM’un tokenomik tasarımında yapılan en önemli değişiklik olacak.

Cosmos 2.0 (ATOM) Teklifi Oylama Başladı

Bu ayın başlarında Cosmos (ATOM) topluluğu yeni öneriye yeşil ışık yaktı. Bu teklifin hayata geçirilmesine bir adım kaldı. Bu da ATOM kripto para biriminin Cosmos ekosistemindeki çalışma şeklini kökten değiştirebilir.

Cosmos ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre protokol, Tendermint, IBC ve SDK’nın piyasaya sürüldüğü ve Interchain Security ve Liquid Staking mekanizmalarının çalışır durumda olduğu Cosmos Hub olarak orijinal misyonunu tamamen yerine getirdi.

Söz konusu yükseltme, bir altyapı hizmeti platformu olarak Cosmos Hub’ın bir sonraki aşamasına geçişi ve Cosmos Ağı içinde tercih edilen ATOM için yenilenen bir rolü işaret ediyor.

Teklif, yönetim açısından, Cosmos’un geliştirilmesi, bakımı ve faaliyetlerinden sorumlu alana özgü kuruluşlar olan Cosmos Kurullarını da içeriyor.

Şu Ana Kadar Oy Verenlerin %90’ı Öneriyi Destekledi

Buna karşılık, Cosmos Kurulları, önemli hedeflerin gerçekleştirilmesi, kaynakların harcanması ve benzeri konularda ATOM sahiplerine karşı sorumlu olacak bir Cosmos Meclisi oluşturacak.

İlgili Haber  Yarın Günlerden Ethereum! Altair Yükseltmesine Son Bir Gün!

Meclisin hazinesine daha fazla ATOM tahsis edilmesiyle, varlık enflasyonu çok düşük seviyelerde görülecektir.

Oylamanın ilk birkaç saatinde katılımcıların büyük çoğunluğu teklif lehinde oy kullandı. Oy verenlerin neredeyse %90’ı Cosmos (ATOM) yönetimindeki radikal reforma “Evet” dedi. Oylama iki hafta içinde sona erecek.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları