coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinGoldman Sachs'tan Kurumsal Yatırımcılara Yönelik Yeni Kripto Para Hamlesi!

Goldman Sachs’tan Kurumsal Yatırımcılara Yönelik Yeni Kripto Para Hamlesi!

Goldman Sachs kripto paralara odaklanan yeni veri hizmeti Datonomy'i tanıtacak.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Goldman Sachs yeni bir kripto para ürününü tanıtmaya hazırlanıyor.

Pek çok kurumsal yatırımcı kripto para birimlerine maruz kalmak istese de, geleneksel finansal sistemlere benzer araçlarla bunları izlemeleri kolay olmuyor.

Talep yüksek olsa da, kurumsal yatırımcılar anlamadıkları ve izlemekte zorlandıkları bir sektöre adım atmakta tereddüt yaşayabiliyor.

Bu konuda yeni araçlara ihtiyaç olduğunu düşünen Goldman Sachs kripto paralara odaklanan yeni veri hizmeti Datonomy‘i tanıtacak.

CNBC’nin haberine göre Goldman Sachs tarafından tanıtılacak Datonomy, kurumsal yatırımcıların yeni varlık sınıfını anlamlandırabilmeleri için yüzlerce kripto parayı sınıflandırarak ve analiz ve haberle destekleyecek.

Kurumsal yatırımcıların abone olarak ulaşabilecekleri hizmet, analiz ve araştırmanın yanı sıra pek çok karşılaştırma ve performans metriği içerecek. Merkezi olmayan finans, metaverse, akıllı sözleşme platformları veya diğer kripto paralar üzerinde portföy yönetimi yapılabilecek.

Ünlü yatırım bankasının bu konuda küresel endeks sağlayıcısı MSCI ve kripto veri firması Coin Metrics ile çalışacağı belirtildi.

Müşterilerinin genişleyen kripto para ekosistemi üzerinde daha fazla düşünmeye ihtiyacı olduğunu belirten banka, dijital varlıkların performans takibi ve risk yönetimi hakkında daha fazla araca ihtiyaç olduğunu söyledi.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları