coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinÜnlü Kripto Para Analisti Bitcoin'de Boğa Rallisi İçin Bu Tarihe İşaret Etti!

Ünlü Kripto Para Analisti Bitcoin’de Boğa Rallisi İçin Bu Tarihe İşaret Etti!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Crypto Capital Venture’ın kurucusu Dan Gambardello, bir sonraki boğa piyasasının Bitcoin ve kripto para dünyasına sıçrayacağı zamana ilişkin görüşlerini takipçileriyle paylaştı.

Dan Gambardello Bitcoin’de Ralli İçin Tarih Verdi

Gambardello’ya göre bu olay, bir sonraki Bitcoin yarılanmasının planlandığı yıl olan 2024’te, Şubat ve Haziran ayları arasında bir noktada gerçekleşecek.

Gambardello Twitter’dan yaptığı açıklamasında konuyla ilgili şunları söyledi:

 “Görünüşe göre bir sonraki boğa piyasasının kapıları 2024 yılında bizi bekliyor. Beklemekle ilgili bir sorununuz yoksa BEĞEN’e basın!”

Yarılanma gerçekleştiğinde (“halving” olarak da bilinir), BTC madencilerinin ödülleri ikiye bölünecek, bu da yarısı kadar BTC “basılacağı” ve Bitcoin’in biraz daha nadir olacağı anlamına geliyor.

Bir önceki halvening olayı 2020 baharında gerçekleşmişti; bu olay her dört yılda bir gerçekleşecek şekilde programlandı.

Her yarılanma BTC’deki enflasyon oranını düşürür ve sonuç olarak Bitcoin fiyatını yukarı doğru iter. 2022 itibariyle, BTC madencileri başarılı bir şekilde çıkardıkları her blok için 6.25 Bitcoin (BTC) ile ödüllendirilmektedir.

İlgili Haber  Bitcoin'de Boğa Modunda Olan Analist, Ralli İçin Bu Tarihi İşaret Etti!

Bir sonraki yarılanma, blok ödülünün 3.125’e düşeceği 2024 yılında gerçekleşecek. Zaman içinde, blok ödülü sıfıra yaklaştıkça her yarılanmanın etkisi azalacak.

Son yarılanma, var olan BTC sayısının maksimum arz olan 21 milyona ulaşacağı 2140 yılında olacak.

Bu noktada madenciler, işlemleri gerçekleştirdikleri için ağ kullanıcılarının ödeyeceği ücretlerle ödüllendirilecektir. Bu ücretler madencilerin hala madencilik yapmaya ve ağın devam etmesini sağlamaya teşvik edilmesini sağlar.

Öte yandan Gambardello, daha önceki tweetlerine göre Cardano (ADA), Ripple (XRP) ve Bitcoin (BTC) konusunda özellikle boğa eğilimli.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları