coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerDünya Ekonomik Forumu'ndan Kripto Para Paylaşımı!

Dünya Ekonomik Forumu’ndan Kripto Para Paylaşımı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Geçtiğimiz yıl kripto para piyasaları için oldukça zorlu geçti. Hal böyle olsa da kripto paraların benimsenmesi her geçen gün artıyor.

Dünya Ekonomik Forumu (WEF) blog sitesinde bugün yayınlanan gönderide gündem kripto oldu.

WEF Dijital Varlık Para Birimi Yönetişim Konsorsiyumu’nun yetkililerinden Dante Disparte, yayınladığı yeni gönderide 2022 boyunca hakim olan ayı piyasasının kripto sektörü için önemli bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. Disparte, geçtiğimiz yıl yaşanan düşüşlerin 90’ların ünlü balonu dot-com ile uyumlu seyrettiğine dikkat çekti.

WEF kripto paraların gelecekte finans sektöründe önemli rol alacağını, ancak ülkelerin bu konu hakkında yapacağı düzenlemelerin kader belirleyici olduğunu düşünüyor. Uzmanlara göre ayrıca kriptoda kötü adamlar için hala hareket alanı bulunuyor.

“Kripto paraların geleceğini sorumlu rekabeti münkün kılan ülkeler şekillendirecek. Kriptografi ve blockchain teknolojisi yanlış insanların elinde büyük bir silaha dönüşebilir. Ancak bu yeni sektör, modern ekonominin vazgeçilmez unsurlarından biri olacak.”

“Blockchain Teknolojisi Yaygın Olarak Kullanılıyor”

Blog gönderisinde blockchain teknolojisinin halihazırda yaygın olarak kullanıldığı belirtildi. WEF, bu alanda olumlu bir örnek olarak Amerikan bankacılık devi JPMorgan’ı gösterdi.

Uzmanlar genel olarak kripto paraların olumlu yönlerini vurgulasa da kötü vakaların ve risklerin her zaman mevcut olacağına inanıyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları