coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinLido Finance 2023'e Hızlı Başladı! LDO Analizi

Lido Finance 2023’e Hızlı Başladı! LDO Analizi

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Lido Finance’in DAO yönetişim tokeni LDO 2023 yılına yükseliş ile başladı. LDO yeni yılın başlangıcından bu yana sadece 2 günde %25 değer kazanarak gözleri üzerine çekti. Yatırımcılar ise bu yükselişin neden gerçekleştiğini anlamlandırmaya çalışıyor.

Lido Finance, Maker DAO’yu Geride Bıraktı

Lido Finance’da gelen yükselişin DAO alanında tahtı ele geçirdiğinin ortaya çıkmasıyla alakası olabilir. Piyasa verilerine göre Lido, DAO yönetişim alanında en büyük rakibi Maker’ı geride bırakarak alanında lider oldu.

TVL’i (Toplam Kilitli Değer) 5,98 milyar dolara yükselen Lido Finance, 5,93 milyar $’lık rakibi Maker’ı geride bırakmış oldu. Maker, piyasanın en büyük stablecoinlerinden DAI’nin ihraççısı olarak biliniyor.

Lido DAO’nun bu başarısı nedeniyle yerel tokeni LDO’nun fiyatı yükselmiş olabilir.

LDO Teknik Analizi

FTX borsasının iflasıyla birlikte 1 doların altına gerileyen LDO, yılın son iki ayında yatay bir trend izledi. Ancak 2023’ün başlangıcıyla birlikte bu yataylık son bulmuş gibi görünüyor.

2023’e 1$ psikolojik sınırını aşarak başlayan LDO, ilk saatlerde 1.16$ direncinde bir kaç saat oyalansa da geçmesini bildi. LDO, bunun ardından Kasım-Aralık döneminin zirvesi 1.27$ direnciyle karşılaştı.

LDO ilk dirence takılmasa da 1.27$ direncinde sert bir satış ile karşılaştı. Gelen satış ile 1.20$’a gerileyen LDO için kritik seviye ise 1.15$. LDO bu desteğin altına geriler ise yeniden 1 dolara düşebilir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları