coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaBir Kripto Para Borsasından Daha Ripple (XRP) Sahipleri İçin Airdrop Duyurusu Geldi!

Bir Kripto Para Borsasından Daha Ripple (XRP) Sahipleri İçin Airdrop Duyurusu Geldi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Popüler kripto para borsası Huobi, Ripple (XRP) sahipleri için Flare Network (FLR) airdrop programını destekleyeceğini duyurdu.

Huobi’de 12 Aralık 2020 Tarihinde Ripple (XRP) Tutan Kullanıcılara FLR Airdrop Edilecek

Her bir XRP sahibi için airdrop edilen FLR miktarı, 12 Aralık 2020 tarihinde Türkiye saati ile 03:00’te alınan anlık görüntülere dayalı olarak 1 XRP/0.1511 FLR oranında hesaplanacak.

Anlık görüntüler, spot hesaplardaki, marjin hesaplarındaki (ödünç alınan XRP ve marjin faizleri hariç), coin-marjinli teslimat hesaplarındaki, coin-marjinli sürekli hesaplardaki ve fiat hesaplardaki XRP bakiyelerini kapsayacak.

Alt hesap bakiyeleri, hesaplama için ana hesaplara aktarılacak. Anlık görüntü anında yatırılmayı veya çekilmeyi bekleyen XRP bakiyeleri sayılmayacak.

İlgili Haber  Kripto Analisti, Bitcoin, Ethereum, XRP, Solana ve Polygon İçin 2023 Tahminlerini Açıkladı!

Anlık görüntüde kaydedilen beklemedeki emirler de dahil olmak üzere 10 XRP’den az olan hesaplar airdrop programından çıkarılacak. Huobi, anlık görüntü miktarına ve dağıtım oranına bağlı olarak, airdrop edilen tokenleri aldıktan hemen sonra FLR tokenlerini kullanıcıların spot hesaplarına dağıtacak. Dağıtım tamamlandığında yeni bir bildirim yayınlanacak.

Huobi’nin mevcut listeleme sürecinin airdrop edilen tokenler için de geçerli olduğunu belirtmek önemli. FLR için alım satımı açma kararı, Huobi’nin takip planlarına ve duyurularına bağlı olacaktır.

Ayrıca, Çin Anakarası, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Japonya, Küba, İran, Kuzey Kore, Sudan, Suriye, Venezuela, Singapur ve Kırım dahil olmak üzere belirli ülke ve bölgelerde kayıtlı olan veya KYC doğrulaması yaptıran kullanıcılar FLR token airdrop’unu almaya uygun olmayacak.

*Yatırım tavsiyesi değildiir

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları