Kripto HaberleriEthereumEthereum Mucidi, Kripto Regülasyonları Hakkında Konuştu

Ethereum Mucidi, Kripto Regülasyonları Hakkında Konuştu

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ethereum’un kurucularından Vitalik Buterin, son zamanlarda sıkça tartışılan kripto regülasyonları hakkında konuştu.

Buterin, kripto sektörünün olgunlaşması ve projelerin daha sağlam temeller üzerine oturması için sektörün devletler tarafından regüle edilmesinde bir sakınca görmüyor. Fenomen, Twitter’da ayrıca kripto alanındaki iç işleyiş hakkında da bazı fikirlerini dile getirdi.

“Temel olarak, devletlerin iki regülasyon hedefi var: İlki tüketiciyi koruma, ikincisi ise kara paranın aklanmasnı zorlaştırma.”

Buterin, devletlerin regülasyon isteğinin ana nedeninin kötü niyetli büyük para sahiplerinin kripto yoluyla kara para aklaması olduğuna inanıyor. ETH mucidi, bu sorunun DeFi sektörünün düzenlenmesiyle, borsalardaki kaldıraç miktarının sınırlandırılması gibi önlemler ile çözülebileceğini düşünüyor.

Kripto ETF’lerinin Gecikmesi Hoşuma Gidiyor!

Ethereum mucidi, gündemde olan regülasyonların ardından sektörün iç ürünlerine dair bir dizi tweet paylaştı. Vitalik, kripto ETF’lerinin son zamanlarda gecikmesine ve düzenleyicilerden red yemesine bir başka bakış açısında bakıyor.

Kripto sektörünün biraz daha olgunlaşması, Buterin’in ETF listelemeleri için aradığı ana şart. Buterin’e göre ETF’lerin hızlı bir şekilde listelenmesi, sektörün daha fazla dikkat çekmesine ve baskı ortamının oluşmasına yol açacak.

Buterin, son olarak DeFi sektöründeki kimlik doğrulama sistemlerine (KYC) değindi. Bilgisayar korsanları, özellikle DeFi platformlarında özel kodlar yazarak kimlik doğrulamalarından kurtuluyor. ETH kurucusuna göre bu duruma acilen el atılmalı.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları